2777
2789
عنوان

نصیحت های متاهلین 👫

11172 بازدید | 232 پست

سلام قشنگا

هممون میدونیم که بحث ازدواج و انتخاب شخص مناسب یکی از مهمترین مراحل زندگیه حداقل برای اکثریت افراد جامعه 👀

پس بیاین اینجا مفید واقع بشین و بدون تنبلی و سرسری جواب دادن تجربه های ارزشمندی که بدست آوردین و فکر میکنین بدرد بقیه میخوره رو به اشتراک بزارین💬

فقط یه نکته از ناامید کردن و بیان افکار شیطانی (دوبه هم زنانه)پرهیز کنین👺

فکر کنید دارین خواهرا و دخترای خودتون رو راهنمایی میکنید😂😘

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

راستی اگه پیشنهادی برای اون دسته از دخترایی دارین که بدون دوستی و خانمانه میخوان شخصی رو جذب کنن هم دارین بگین

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

تا میتونین اونی باشین که همسرتون میخواد

میدونم الان میگین وای مگه هرچی اون میگه باید انجام بدیم من همینم که هستم مگه ندیده

بخدا معجزه میکنه

مث موم میشه تو دستتون

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب بخون.پادکست گوش بده

مهارت های رابطع یاد بگیر

رابطه خوب ساختنیه.مراقبت میخواد

مثل گل ک باید هر روز بهش آب بدی برسی بش

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
تا میتونین اونی باشین که همسرتون میخواد میدونم الان میگین وای مگه هرچی اون میگه باید انجام بدیم من ...

یعنی شخصیت انعطاف پذیری داشته باشیم یا کلا اونی بشیم که اون میخواد?

کتاب بخون.پادکست گوش بده مهارت های رابطع یاد بگیر رابطه خوب ساختنیه.مراقبت میخواد مثل گل ک باید ه ...

موافقم 👌

اول عاشق طرف شو بعد زنش شو اینجوری خیلی از زندگیت بیشتر لذت میبری چون خیلی چیزا که برا بقیه شاید اذیت کننده باشه برا تو لذت بخشه چون تو دلت میگی دارم برا عشقم میجنگم 🌚🤺

زن یکی بشو که از قیافش خوشت بیاد حتماااا 

چون اینجوری هربار نگاهش میکنی بیشتر عاشقش میشی

وقتی ازدواج کردی تا حد توانت و تا جایی که امکان داره پشت شوهرت باش نذار کسی پشتش حرف بزنه چون احترام اون احترام توعه اگه اون خورد بشه دیه برا توام کسی ارزش قائل نیس،

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

من از الان اعلام میکنم که مادر شوهر وخواهر شوهد سر میزبرجام بشینن وسازشش کنن وگرنه زندگی بفضل مادر شوهر وهمدستی خواهرشوهر واطاعت کورکرانه شوهر کوفت میشود پس تا میتوانید سازش وحساسیت به خرج ندهیدم سیاست داشته باشیم تا تایپیک بعدی بدرود

پسرم ودخترم تمام هستی من 

بیاین از تجربه هاتون ک رابطتون رو بهتر کرده بگین.رابطمون بد هم نباشه حداقل یادبگیریم اونکارارو انجام ندیم

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
یعنی شخصیت انعطاف پذیری داشته باشیم یا کلا اونی بشیم که اون میخواد?

منظورم اینه مثلا اگر شوهرتون دوست داره خنده رو باشین

خب باشین

نه اینکه مثلا گفت صبح ساعت نه بیدار شو صبحانمو بده شب میام باید ال باشه بل باشه

خب اینجوری طرف مریضه برده میخواد

چیزای کوچیکو‌میگم

مثلا همسر من میگه هررررجا دعوتت کردن برو

مثلا یوقت سه جا همزمان دعوت میشیم باید سه تا جارو هم بریم

اینو من گوش کردم ببین انقدر رفتار همسرم نرم تر شد که نگو

اول عاشق طرف شو بعد زنش شو اینجوری خیلی از زندگیت بیشتر لذت میبری چون خیلی چیزا که برا بقیه ...

نصیحتای خوبی بود عزیزم پس ادم قبل از اینکه رسمی بشه باید توی اون دوران شناخت متوجه مثبت یا منفی بودن حسش به طرف مقابلش بشه

اینم یکی از نینی سایتیا گفت برای من معجزه کرد

همسرتون که میاد با لبخند برین استقبالش بغلش کنین بوسش کنین

بعد بزارین ده دقیقه تو‌حال خودش باشه

لباس عوض کنه ریکاوری بشه

بعد می‌بینید همین کار کوچیک باعث میشه همسرتون تا اخر شب انرژی داشته باشه

منظورم اینه مثلا اگر شوهرتون دوست داره خنده رو باشین خب باشین نه اینکه مثلا گفت صبح ساعت نه بیدار ...

آره حرفشونو گوش بدی و اقتدارشونو حفظ بر عکس مطیع خودت میشن.

نصیحتای خوبی بود عزیزم پس ادم قبل از اینکه رسمی بشه باید توی اون دوران شناخت متوجه مثبت یا منفی بودن ...

بله عزیزم اگه حس خوبی نگرفتی اگه حتی دوسش نداشتی الکی نگو موقعیتش خوبه بعدا عاشقش میشم 

اتفاقا ادمایی که عاشق میشن بعد میرن زیر یه سقف بیشتر برا رابطه شون تلاش میکنن 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸