2777
2789
عنوان

دررفتگی لگن نوزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 4779 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال زمان دنیا اومدنشه در رفتگی لگن 

نمیدونم مال چیع ولی امروز سزارین شدم فرداش دکتر ک میاد چک میکنه ب منو هم تختیم برگه برا سنوگرافی داد گفت یماه بعد برید سنو یکم مشکوکه دیگع نگفت چرا و چطور اینجور شدع 

تو سوژه ی خنده مایی نه رقیبمون   
عزیزم نگران نباش معمولا با دوتا پوشک پوشیدن تا یه مدت حل میشه دربدترین حالت بریس میپوشن یه مدت بعد خ ...

واقعا الهی شکر بعد دیدی بعد راه رفتن بچه عادی راه میره؟

ببرش پیش دکتر خوب و زردیش هم کنترل بشه زردی خیلی مهمه اگه باید بستری بشه حتما پشت دراتاق هم شده باش ...

دستگاه اوردم خونه ولی بچه چشم بندو بادست تکون میده میترسم چشش اسیب ببینه دیگه جرات نکردم بزارم دستگاه 

عزیزم اصلا جای نگرانی ندارهمادر شدن یعنی این واسه هر چیز استرس می کشیم بسپار ب خدا تقدیر هرچی باشه همونه و مطمئن باش فک کنم خیلی ام زود حل شدنیه 

دستگاه اوردم خونه ولی بچه چشم بندو بادست تکون میده میترسم چشش اسیب ببینه دیگه جرات نکردم بزارم دستگا ...

نه عزیزم حتما بزار تو دستگاه بشین پیشش نزار باز کنه خدایی نکرده زریش بالا بره خطرش بیشتر از دررفتگی و اینجور چیزاس 

ا ه عزیزم خواهرزاده خودم موقع تولد دررفتگی شدید داشت تو شهر ما گفتن باید عمل بشه ولی بردیم تهران بریس پوشید تو چهار سالگی دکتر گفت میتونن ژیمناستیک هم بره نگران نباش خیلی ها این مشکل رو پیدا میکنن نترس ولی پیگیر باش غصه نخور که وای چیشده با آرامش بهش شیر بده

دستگاه اوردم خونه ولی بچه چشم بندو بادست تکون میده میترسم چشش اسیب ببینه دیگه جرات نکردم بزارم دستگا ...

ما میزاشتیم بچه را تو دستگاه نوبتی بیدار بودیم  بیشتر شوهرم مواظبش بود 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بخدااز روز اول زایمانم بجا ذوق و خوشی انگار جونمو گرفتن دکترامعروفم همه برا چن هفته یا ماه بعد نوبت ...

اینجوری نکن با خودت

بسپر به خدا

همه دارن میگن مشکل حادی نیس

خدا به دلت آرامش بده انشالله

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
عزیزم اصلا جای نگرانی ندارهمادر شدن یعنی این واسه هر چیز استرس می کشیم بسپار ب خدا تقدیر هرچی باشه ه ...

مرسی عزیزم اره واقعا مادرشدن خیلی سخته

ا ه عزیزم خواهرزاده خودم موقع تولد دررفتگی شدید داشت تو شهر ما گفتن باید عمل بشه ولی بردیم تهران بری ...

الهی شکر واقعا دلم شادشد

ما میزاشتیم بچه را تو دستگاه نوبتی بیدار بودیم  بیشتر شوهرم مواظبش بود

پس منم میزارم همش برا چشمش نگران بودم همه باهم تا صب بیدار بودیم نوبتی خیلی بهتره

خانومی شما بیمارستان سیداشهدا زایمان کردید؟؟با کدوم دکتر؟؟راضی بودین😔😔 منم رفتم تو ۳۸ هفتا هنوز نتونستم دکتر خوب و قیمت مناسب پیدا کنم تو همون بیمارستان پریسا علمی رو میشناختم ک گفت ۵ تومان زیر میزی می گیره من ندارم بدم