2777
2789
عنوان

پريودي

102 بازدید | 17 پست

بچه ها راه حلي هست كه پريودي زودتر تموم بشه ؟؟؟

خيلي برام مهمه يك مسافرت كه دوست دارم توش بهم خوش بگذره امروز روز اول پريوديم

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار واردی

امضات

نشاسته من شنیدم بخوری بند میاد

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻
قرص ضد بارداری اونم باید از قبل بخوری 

از قبل نخوردم الان روز اول پنجشنبه بايد برم مسافرت دوست دارم تااون موقع كم بشه يا قطع بشه

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23

خب من بارها سفر رفتم پریود هم بودم 

حتی مشهد رفتم 

فقط تو صحن نشستم داخل نرفتم 

همیشه هم خوش گذشته 

یه بسته پد بهداشتی مسافرتی تو کیفت داشته باش هر از گاهی برو توالت 

به همین سادگی 

از سرخود قرص خوردن قطعا بهترع

مفنامیک اسید بخور

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
خب من بارها سفر رفتم پریود هم بودم  حتی مشهد رفتم  فقط تو صحن نشستم داخل نرفتم  هم ...

نه بحث اينه كه مسافرت دوست دارم بهم خوش بگذره اخه وحشتناكه هميشه  

ت ا ر 💜وت

چقد میگیری

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻
یه مسکن هست به نام ریفن  یه دونه بخور  به اندازه ای قوی هست که درد رو از بین ببره  ...

ممنونم