2777
2789

سلام من ده ساله تقریبا ازدواج کردم مشکل داریم و بچه دار نمیشیم خیلی بار تا پای طلاق رفتیم هردو مقصر بودیم ولی شوهرم همیشه منو مقصر می‌دونه تقریبا ی سال و خورده ای معتاد شد و بخاطر مواد گرفتنش و 13سال زندان داره الان بعد یه سال اومده مرخصی و باز امروز رفته مواد کشیده تا الان دعوامون شده الان میگ باز تو مقصری بااینکه من از اومده مرخصی باهاش حتی بد حرف نزدم تا امروز الان مقصر کدومیم هر دو میخونیم 

شوهرت مقصر تره. زنی ک پای شوهر زندانیش بمونه  خیلی زنه 

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولا چرا مرتب میگن شما مقصری مگه شما چکار کردی ؟دوما اینکه ایشون بعد از یکسال اومدن مرخصی و قرار دوباره برگردن زندان به جای رسیدن به شما و وقت گذروندن با شما یه راست رفتن سمت مواد از اشتباهات صد در صدی خودشونه نه شما 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم. دست بزن هم داره شوهرت؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️