من سمت راست وزیر شکمم دردمیکنه واین اولین دفعه هم نیست چندین بار بخاطر این دردبستری شدم که گفتن آپاندیس وباید عمل شی ولی بعد یک روز دردش آروم میشه وعمل نمیکنن دکتر گفت التهاب آپاندیس داری .دیگه کلافه شدم هرازگاهیی درد میکنه کسی مثل من تجربه مشابهی داشته بنظرتون چیکارکنم الانم درد دارم وحالت تهوع
میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو عمل کن خودتو راحت کن.من دوسال پیش اینجوری شدم بانوزاد چندماهه .هی بستری کردو هی دردکم شد عمل نکرد دوسه ماه دردکشیدمو کلی چرک خشک کن بهم زدن اخرم عمل کردم....لعنتی دردش از زایمان بدتره
یعنی هی میگیره ول میکنه مدت طولانی مثلا ۲ سال یا بیشتر ولی پدر آدم درمیاد برو درش بیار
میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند