2777
2789
عنوان

التهاب آپاندیس

1016 بازدید | 9 پست

من سمت راست وزیر شکمم دردمیکنه واین اولین دفعه هم نیست چندین بار بخاطر این دردبستری شدم که گفتن آپاندیس وباید عمل شی ولی بعد یک روز دردش آروم میشه وعمل نمیکنن دکتر گفت التهاب آپاندیس داری .دیگه کلافه شدم هرازگاهیی درد میکنه کسی مثل من تجربه مشابهی داشته بنظرتون چیکارکنم الانم درد دارم وحالت تهوع

ممکنه آپاندیسیت مزمن باشه 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

مامانم درد شدید شکم داشت اپاندیسش ترکیده بود و ۲۰ روز بیمارستان بستری بود با سِرُم انتی بیوتیک شکر خدا خوب شد 

شما هم حتما برو یه بیمارستان خوب 

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر عزیزم بفرستی🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو عمل کن خودتو راحت کن.من دوسال پیش اینجوری شدم بانوزاد چندماهه .هی بستری کردو هی دردکم شد عمل نکرد دوسه ماه دردکشیدمو کلی چرک خشک کن بهم زدن اخرم عمل کردم....لعنتی دردش از زایمان بدتره

اون چجوریه؟اره خیلی وقتا دردمیکنه🤕

یعنی هی میگیره ول میکنه مدت طولانی مثلا ۲ سال یا بیشتر ولی پدر آدم درمیاد برو درش بیار 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
برو عمل کن خودتو راحت کن.من دوسال پیش اینجوری شدم بانوزاد چندماهه .هی بستری کردو هی دردکم شد عمل نکر ...

من ازخدامه عمل کنم ولی عمل نمیکنن هردفعه هم آزمایش میدم میگن توخونت عفونت هست وآپاندیس بعد یک روز دردش آروم میشه عمل نمیکنن

مامانم درد شدید شکم داشت اپاندیسش ترکیده بود و ۲۰ روز بیمارستان بستری بود با سِرُم انتی بیوتیک شکر خ ...

سلام خوبین حالِ مادرتون خوبه الان خداروشکر؟؟؟

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍