2777
2789
عنوان

پر شدن ابرو

1067 بازدید | 23 پست

سلام بچع ها. بچه ها مثلن من خواستم روغن به ابروهام بزنم خوب شه پرشه الا سر ابروهام ی ذره اندازع دوتا تار ابرو خالی شده کسی می‌دونه چکار کنم دارم دیونه میشم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن نزن چون بزنی ابرو عادت می‌کنه و چون هممون یهویی ول میکنیم و ابرو ریزش میگیره 

درکل هرچی میزنی نباید یهو ول کنی مثلا زدید پر شد کم کم یه شب درمیون دوشب درمیون تا کم کم هفته یکبار و ول کنی 

قرص ال دی رو بکوب با آب قاطی کن خیمری شدبزن روش یا سیر رو پوست بکن قاچ کن بزن به ابروت 

روغن نزن چون بزنی ابرو عادت می‌کنه و چون هممون یهویی ول میکنیم و ابرو ریزش میگیره  درکل هرچی م ...

وای ارع من نمی‌دونستم.همش سه شب زدم.عزیزم درمیاد؟؟ نکنه اینجوری بمونه😭

وای ارع من نمی‌دونستم.همش سه شب زدم.عزیزم درمیاد؟؟ نکنه اینجوری بمونه😭

زمان می‌بره ده پونزده روز و حوصله میخواد ولی درمیاد روزی یکی دوبار بزن شب موقع خواب بزن 

البته خودتم بیست چهاری موچین به دست نباش که ابرو قهر می‌کنه در نمیاد 

تونیک اویل لدورا استفاده میکنم هرشب  دوره 6 ماهه داره  همه روغنا رو هم داره

لدورا هم خوبه من واسه موهام زدم یک‌دوره داشت جواب میداد تنبلی کردم ول کردم 

میخاستم بگم گفتم الان همه میگن این نماینده است داره تبلیغ محصول شو می‌کنه 

زمان می‌بره ده پونزده روز و حوصله میخواد ولی درمیاد روزی یکی دوبار بزن شب موقع خواب بزن  البته ...

من اصلا تاحالا ابروهامو بر نداشتم دخترونه طوره🥺تاج ابرومه.این قرص و از داروخونه میتونم بگیرم ؟؟ سیر هم واقعا جواب میده؟؟