2777
2789

برای تحقیق جامعه شناسی خودم  و همچنین درد و دل دوستانه   ..سعی کردم در هیچ تاپیکی دروغ نگم و مشگلاتم رو به درستی  بگم  خیلی از نظرات دوستان  حقیقتا درست و بدرد بخور بود . منظور . نه این سایت بلکه مشابه  چنین سایتهایی گاها خیلی  سازنده . و گاها فوق العاده مخرب ..خیلی پیدا میشه   .تو صفحه مجازی مثل خیلی از شما دوستان  به عینه من دیدم خوندم و یادداشت کردم ..  که هیچ  فردی  نه همو میشناسن نه  دیده میشه قیافشون  ..نه معلومه کاربر واقعا  زنه یا مرده ..چقدر راحت بهت بی احترامی میشه چقدر راحت قضاوت میشی ..چقدر راحت هر چی دلت میخواد بگی  چون دیده نمیشی چون خودتو پشت صفحه پنهان کردی ..انواع اقسام عقده گشایی انواع پیشنهاد دوستی فقط و فقط برای رفع عطش جنسی از سوی آقایان و البته بلا نصبت بعضی عزیزان ..تمام مشگلات برای پیدا کردن رل یا شوهر یا مرد ارزوها   ..تو یک نظر رو خیلی محترمانه میگی خیلی از عزیزان هم واقعا مشگل دارن و دنبال نظرات درست و سازنده هستند  ..حتی اگه به حقیقت درست باشه  خلاصه یک آدمی پیدا میشه میگه نه الان روزه شب نیست .. این به کنار ...یکی از روی کینه داستان سرایی با توهماتش میکنه ..آقایون تخریب کنه چون از مرد جماعت بیزاره در زندگی واقعیش و بالعکس یکی با اسم زن میاد   حرفهایی قبیح و زشت و مستهجن  میزنه که وجه خانمها رو خراب کنه..مردی که با اسم زن‌میاد برای تخلیه توهمات جنسی و یا  مریض گونه  خودش داستان میگه با عنوان‌مشگل...  که تو میگی واقعا این شخص پیش روانشناس به این راحتی صحبت نمیکنه  ...متاسفانه این ماییم بایددقبول کرد ..جامعه ای مریض و افسرده و ناراحت . و با بسیاری از عقده های پنهان  با دلهایی پر از غم پر از کینه ...با کمی تفکر میشه از طرز جواب دادن هرکی به شخصیت و سطح سواد و آگاهی پی برد....من خودم در پایین ترین سطحم ..ولی کمی تفکر انسان گونه به خیلی هامون کمک میکنه  

من  عاشق خانواده ..متاهل و در جستجوی انسانیت 

راستشو بخوام بگم من دوازده ساله اینجا رو ترک نکردم چون شناخت عمیقتر و دقیق تری از افراد جامعه پیدا میکنم با این سایت .

بیشتر به دید جامعه شناسی نگاه میکنم بهش . 

و البته که خیلیییی جای عجیبیه و شگفتیهاش انتها نداره ....

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان