اینستای من رو گوشی شوهرمم بود داشتم چت میکردم رو شوخی گفتم حیف مجردم شیراز خیلی مورد خوب داش شوهرم خونده بود زنگ زد فوش داد خیلی چیزگف چیکار کنم من امشب خونه مامانم فردا میرم خونه فک کنم بکشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین عزیزم زندگی خودته به من مربوط نیست ولی بشین فکر کن ته این زندگی کجاست چند سال دیگه میگذره و تو ...
من همش ب تهش فک کردم و امید داشتم ک درس بشه و حساسیتش کمتر بشه ولی واقعا ایندفعه من گند زدم من حرف نامربوط زدم من اگ این حرف از اون میشنیدم واکنشم شدیدتر بود
عزیز بگو شوخی بود بین خودم و دوستم ولی شما که میدونستی همسرت ممکنه ۱ درصد ببینه باید حواست بیشتر جم ...
من با گوشیم زیاد نمیومدم اینستا وای فای ک قطع شده بود گفتم تا وصل بشه با گوشی اون میرم و اصلااااا حواسم ب اینک رو گوشیش بود نبود ولی مشکل از من بود واقعا من اشتباه کردم و موندم چیجوری جمعش کنم
کل مجازی رو گفته پاک کن گف حق نداری شارژ بگیری دیگ .اهل کتک نیس ولی اصلا حرف نمیزنه باهام .تاحالا ک مهمونی بودیم الانم هر کی ی جاس من تو اتاقم اون تو سالن
اصولا ما قهر نمیکنیم ولی وقتی کردیم جدا میخابیم تا چن روز بعدشم اون میاد خطو نشون میکشه و تمام میشه ولی اینسری از الان خط و نشون کشید گفته کلاس نمیری دیگ با فلانی ک دوستم باشه دیگ اسمشم نمیاری کلا حساس بود بدتر شده