2777
2789
عنوان

اینستام رو گوشی شوهرم بود حواسم نبود ی حرفی زدم جنگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگم خانوما یک رفتارایی میکنید که مرد شکاک و بد دل میشه میریزید سرم میگید نه  یا باید از ...

بخدا واسه خنده گفتم ۴ ساله عروسی گردم یعنی بدون اجازه تا دم در حق رفتن ندارم بدبخت شدم سختگیر تر میشه

من معنیه جملت نفهمیدم،حیف مجردم شیراز مورد خوب داشت!! یا حیف که مجرد نیستم وگرنه شیراز مورد خوب داش ...

یعنی پسر خوب .گفتم حیف ک من متاهلم اگ مجرد بودم شیراز خیلی خوب بود مورد زیاد بود 

گفت اگ مجازی تو پاک نکردی نیا خونه دیگ 

همین که این فرصت و بهت داده باز کلیه🤐

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

الفاتحه مع الصلوات

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

لالا کن دختر زیبای شبنم(دور از جونت)😀

برو یه جوری از دلش دربیار میدونی که کار اشتباهی کردی پس فعلا تا عصبانیتش فروکش کنه هر چیزی گفت بگو چشم تا اتیشی تر نشه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
ادمی که حریم خصوصی نداشته باشه اخرش میشه این

دقیقا خاک بر سرم شده حالا نمیدونم چیجوری جمعش کنم یعنی ریدم ب زندگیم سخت یر بود بدتر میشه زهرم میکنه همه چیو دیگ 

بخدا واسه خنده گفتم ۴ ساله عروسی گردم یعنی بدون اجازه تا دم در حق رفتن ندارم بدبخت شدم سختگیر تر میش ...

میدونستی اینهمه گیره از این جور حرفا زدی چی بگیم دیگه خواهر

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بخدا واسه خنده گفتم ۴ ساله عروسی گردم یعنی بدون اجازه تا دم در حق رفتن ندارم بدبخت شدم سختگیر تر میش ...

طبق تجربه بهت بگم خواهرانه هیچوقت و هرگز برای چه شوخی چه جلب توجه و محبت چه لجبازی سعی نکن از این حرفا بزنی و رگ غیرت شوهرت رو تحریک کنی  مردا عمرا یادشون نمیره وخیلی خیلی حواسشون به رفتارای زنشون هست 

برا من تجربه شد تو اشتباه منو نکن 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘