2777
2789
عنوان

اینستام رو گوشی شوهرم بود حواسم نبود ی حرفی زدم جنگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 112 پست

البته فک کنم نوشتی حیف ک متاهلم 🤔

خدا ب دادت برسه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشی اما هر چی بگه حق داره حتی ممکنه از چشمش بیوفتی. اول اینوه این مسخره بازیا چیه اینستارو تو گوشیای همدیگه باز میکنید. دوم اینکه این حرفها بعد ازدواج شوخیشم زنندس و طرف مقابل و بی اعتماد میکنه

روانشناسی کودک
داشتم با دوستم چت میکردم حواسم ب این نبود اینستام رو گوشی اونم هس بی آبرو شدم خیلی چیز گف بد دل بود ...

همین که نگفته بمون خونه بابات نیا کلیه🤐

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
داشتم با دوستم چت میکردم حواسم ب این نبود اینستام رو گوشی اونم هس بی آبرو شدم خیلی چیز گف بد دل بود ...

من حلوا امروز درست کردم خیلی خوب شد

سفارش بده خودت 

شیرازم هستم🤣🤣🤣🤣🤣😝😝😝😝

وقتی میگم خانوما یک رفتارایی میکنید که مرد شکاک و بد دل میشه میریزید سرم میگید نه 

یا باید از اول مشکل عصبی داشته باشه یا هم خانومه خراب کنه

باید قبول کنی اشتباه کردی

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘