2777
2789
اون باید خجالت بکشه به خاطر این شدت از خاله زنک بودنش

جلو برادرشوهرام و مادرشوهرم ابرو برام نمونده فقط خودش شنید ولی جلو همه هی میگفت فقط لحضه شماری میکردم برگردم خونه

من رویایی دارم از جنس آزادی:)🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ی چیز طبیعیه که دست خود ادم نیست مگه خواهر شوهرت خودش اینکار نمیکنه؟محلش نده

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
جلو برادرشوهرام و مادرشوهرم ابرو برام نمونده فقط خودش شنید ولی جلو همه هی میگفت فقط لحضه شماری میکرد ...

چقدر رفتارش زشته خواهرتون 

شما چیزی نگفتی بهش؟ 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 
اخه همش مسخره میکنن میدونم مگه ادم تو خاب دسته خودشه کجاش خنده داره😪

غلط کردن خنده کنن براخودشون پیش نیومده بگو شماچسب میزنین قبل خواب خوابه دیگ چی کنم

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

چقدر بی شخصیتن خب آدم وقتی خوابه اختیاری از خودش نداره چه جوری تونستی جلوی جمع بخوابی؟

جمع نبود اونا تا صبح بیدار میمونن من خابیدم تو اتاق خاهرشوهرمم اونجا بود بیدار بود تا صبح شنید

من رویایی دارم از جنس آزادی:)🥀

وای من چند سال پیش خواب بودم بعد همینطوور شد جالبیش اینه از صداش بیدار شدم فک کردم خواب دیدم دوباره خوابیدم دوباره همین شد دیگه مامانم بم گفت پاشو هعی ما به رو خودمون نمیاریم گفتم مگه خواب نمیدیدم؟؟😂😂😂😂

بیخیال بابا جوابشونو بده اگه ناراحتت کردن دیگع همه دارن اونا بیشعورن