2777
2789
عنوان

درمانگاه مطهری شیراز

1051 بازدید | 10 پست

سلام کسی  آشنا توی درمونگاه مطهری نداره برای نوبت گیری جراح مغز و اعصاب میخواستم .ما شهرستانیم ی دوبار هم اومدم گفتن باید روزای خاصی بیاین برا نوبت و برگه داشته باشین .اگ کسی هست بتونه نوبت بگیره ممنون میشم .شیرینیش هم محفوظه .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرازیا ک خیلی میرن بخاطر دولتی هس و دکتراش خوبن

اره پزشکای خوبی داره خواهر زادم رو عمل کردن خداروشکر خوب شد دکترهای دیگه قطع امید کرده بودن، فردا از خواهرم سوال میکنم ببینم اشنا نداره خونشون شیرازه

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
من میتونم بگیرم اگه مشکل رفتن هست

ممنون اخه برا دیسک کمر میخام نمیدونم کدوم دکترای اونجا عمل دیسک کمر و پلاتین گذاشتن انجام میدن میخاستم کسی باشه ک اشنا داشته باشه اطلاع داشته باشه نخاد اذیت بشه خودم دوبار رفتم ولی درست حسابی جوابم ندادن 

ممنون اخه برا دیسک کمر میخام نمیدونم کدوم دکترای اونجا عمل دیسک کمر و پلاتین گذاشتن انجام میدن میخاس ...

خواهش میکنم

اهان

منظورتونو اشتباه متوجه شدم فکر میکردم فقط حضوری نوبت میدن

خواهش میکنم اهان منظورتونو اشتباه متوجه شدم فکر میکردم فقط حضوری نوبت میدن

اره فقط حضوریه نوبتهاش.ولی برا دیسک کمر ک بخام نوبت بگیرم معلوم نیس کدوم دکترش پذیرش میکنه اخه بعضی دکتراش فقط فلجی نخاعی ویزیت میکنن