2777
2789
عنوان

عجیب ترین اسمی که شنیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 105 پست
من زنجان مزار رفته بودم قبر ایشون رو دیدم خدا بیامرزه 

خدا بیامرزه همچنین عکاس باشی بیچاره رو

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اسم زن همسایمون تاتان،قیمت

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چشم برادری احتمالا یک اقای ناز بودن😍😍

یکی از اقوام اسم دو قلوهاش رو گذاشته آتاناز و آناناز

همه به دومی میگن اناناس

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خدا بیامرزه همچنین عکاس باشی بیچاره رو

یعنی اونم شهید شده ؟ هیچ اسمی ازش نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یکی از اقوام اسم دو قلوهاش رو گذاشته آتاناز و آناناز همه به دومی میگن اناناس

امان از اصرار والدین به هم آوا شدن اسم دوقلوها 

من خودم برادر دوقلو دارم و قربانی هم آوایی😂😂

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
یعنی اونم شهید شده ؟ هیچ اسمی ازش نیست

آخه میگه کل عکاسخونه میره رو هوا

بعد آرپیجی رو به سمت عکاس گرفته بوده دیگه ...

وقتی خودش شهید شده لابد عکاسم به فنا داده🥲

اون شهید حساب نشده لابد🙄

فکر نمیکردم یه روز بشینم تحلیل کنم شهید قوچعلی که بود و چه کرد🤣

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
آخه میگه کل عکاسخونه میره رو هوا بعد آرپیجی رو به سمت عکاس گرفته بوده دیگه ... وقتی خودش شهید ش ...

خدایی منم فکر نمیکردم در باره ایشون حرف بزنیم

امان از اصرار والدین به هم آوا شدن اسم دوقلوها  من خودم برادر دوقلو دارم و قربانی هم آوایی😂😂

قربانیه که شما نیستی 

چون بی بی شهرزاد عین بهشت قشنگه 

اسم نابیه

قربانیه که شما نیستی  چون بی بی شهرزاد عین بهشت قشنگه  اسم نابیه

شهزاد و شهرزاد

با تلفظ بسیار نزدیک 😂

خداروشکر که سالهاست برادرم ایران نیست 

فقط من میدونم چقدر موقع صدا زدن گیج می شدیم هر دو 😂

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
شهزاد و شهرزاد با تلفظ بسیار نزدیک 😂 خداروشکر که سالهاست برادرم ایران نیست  فقط من میدونم چ ...

عجب اسمهای ناب ولی مشابهی 

جفتتون پایدار و نامدار باشید