2777
2789

به ماورا اعتقاد دارین؟

تا حالا شده تو خواب اگاه باشین که خواب میبینین و خودتونو بیدار کنین؟ 

یا تا حالا شده روحتونو از جسمتون جدا کنین و هرکاری خواستین بکنین؟ 

یا اینکه تا حالا شده یچیزی رو تو خواب ببینین که فرداش دقیقا عین اون اتفاق افتاده باشه؟ 

جن دیدید؟(اگه دیدین چه برخوردی داشتین)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسمممم.

اگه‌پربازدید شد صبح میخونم

الان میترسم مثل چیییی

و جرات صفحه اولتم بخونم ندارم

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

آره جن دیدم 

از شدت شوکه بودن صدام در نمیومد روم رو برگردوندم به خودم قبولوندم که توهم زدم  

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️

این اتفاق خاب میبینی بعد عین همون تو واقعیت اتفاق میوفته برا من خیلی اتفاق میوفته،خیلی...:)

برا همین همیشه از خابام یه موقع هایی میترسم واقعاً میگم نکنه اینم به واقعیت تبدیل شه..:)

شاید مسخره باشه ولی حس میکنم فوبیای خواب گرفتم...:)