2777
2789
عنوان

یه چی بگین ادم شم به خودم بیام💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 140 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی👩‍🦯🤝🫤

من مثل تو بودم عزیزم اونقدر ریاضیاتم خوب بود که همیشه گل سر سبد درس ریاضی بودم درست مثل تو سال کنکور شل شل بودم و معلم ریلضی میگفت تو رتبه حتما زیر صده هر چی میگفتم همینم فقط سر کلاس یاد میگیرم چون فهمیدنی باور نمی‌کرد آخرش بخاطر هوش بالایی که داشتم کنکور قبول شدم یه رشته بورسیه که الان کارمندم ولی میتونستم رشته های خیلی بهتر قبول شم میتونستم یه چیز مرتبط با ریاضیات بخونم ک مهاجرت کنم میتونستم الان درآمد بالایی داشته باشم میتونست سرنوشتم ازدواجم زندگیم و خیلی مسائل دیگم خیلی متفاوت باشه 

عزیز دلم بهت یک نصیحت میکنم این راه الانت آینده رو به طور معنا داری تحت تاثیر قرار میده درآمدت شغلت ازدواجت همه چیزت عزیزم فکر کن یک عمر تحت تاثیر همین برحه از زندگیت هست

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اره میدونی من بهشون میگم درس نمیخونم ولی هیچکس باور نمیکنه؟  چون قبلا خیلی درس میخوندم

درکت میکنم ولی شروع کن بخون بعدا وجدانمون درد نکنه

منم زرنگ  بودم همه ازم انتظار داشتن از فامیل بگیر تا معلم و مدیر ولی الان سال سوممه باید حدی خوند ناامید نبود و انسان خودشو باور کنع بخدا اوکی میشع شمام میتونی شک نکن کافیه شروع کنی منظم تا اخرش بری

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

عزیز من تو اگر هعی درس نخونی و امروز فردا کنی این باعث میشه استرست بیشتر بشه شروع کن به خوندن فقط یه روز مفید بخون بعد ببین چه انگیزه‌ای میگیری چیزایی و فکرایی که باعث میشن استرس بگیری رو کاغذ بنویس درضمن تو اگه بخونی مطمئن باش زیر ده هزار پنج هزاری حالا تجربیا هدفشون پزشکیه اگر نشد خدایی نکرده دیگه تو با رتبه ده هزار یا پنج هزار پشت کنکور بمونی بهتر از رتبه صد هزاره🙂لطفا پاشو خودتو جمع کن کتابا و شخم بزن اصن به آینده و گذشته که از دست دادی فکرررررر نکن خودتو با هیچ کس مقایسه نکن و از زمان باقی موندت بهترین استفاده رو ببر به شبی که نتایج میاد فکر کنی قشنگ میتونی خوب بخونییی😂اون شبی که دنیا رو سرت خراب میشه بستگی به الآنت داره اگه تلاش کردی که اون شب هم پدر تو و هم مادرتو خوشحال میکنی و هم خیال خودت راحته ن اینکه کلیییی عذاب وجدان بکشییییی پس لطفا همین الآن پاشو یکاری کن این سه ماه میتونه بهترین روزای زندگیتو بیاره شایدم بدترین پس هیشکی به دادت نمیرسه فقط خودتیییییی بجنگ براش مگه چی کم داری روی اون پدرو سفید کن 💚امیدوارم بترکونیی دختر

ساده نیست مسیر اما بلاخره میرسم🙃میرسم تا لبخند خدارو ببینم 💚✨یا باید بخوابمو خواب رویامو ببینم🤝🏻😍
اره همین الانم خیلی عذاب وجدان دارم  اینکه قبلا میخوندم و الان نمیتونم خیلی بد تره

ببین عزیزم خب قبلا خوندی و ازونجایق ک ازت انتظار دارن حتما شاگرد خوبی بودی پس این سه ماه بخونی تواناییشو داری میش زمینشو داری موفق بشی توروخدا دست نکش دیگ بخونیم بره تموم شه سال دیگ این موقع ها از دانشگاه حرف بزنیم نه از کنکور کوفتی و ثبت نام 

ببین عزیزم خب قبلا خوندی و ازونجایق ک ازت انتظار دارن حتما شاگرد خوبی بودی پس این سه ماه بخونی توانا ...

اره همرو خونده بودم ولی چون الان میخوندم یادم رفته  

مرسی ازت خیلی حالم بهتر شد 

باید تلاش کنیم چون باز مجبور میشیم همی اینارو  دوباره بخونیم  با کلی روحیه بدتر 

هیچ 
اره همرو خونده بودم ولی چون الان میخوندم یادم رفته   مرسی ازت خیلی حالم بهتر شد  ب ...

خب دیگ پس اوکیه نگران نباش اگ خودت بخوای حلهه

همین والا هر سالی ک میگذرع ادم خسته تره و قطعا روحیش ضعیف تر میشه پس عمرو تلف نکنیم و این ۳ ماه کارو ی سرع کنیم

قربونت 😗

هم رشته ایم ولی من ازت یه مقدار کوچک ترم واقعیتش منم هدفمو پیدا نکردم هنوز... میدونم چی میکشی بی ا ...

مرسییی عزیزم🥹❤️🫂

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
کمالگرایی؟

اره متاسفانه

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
نباید میذاشتی بابات بخاطر کلاس از کسی پول بگیره

جریانش مفصله

عموم خودش به بابام اصرار کرد 

اخه قبلش من هیچی کلاس نرفته بودم و مدرسه هم ۳سال مجازی بود

عموم گفت حیفه

عموم فکرمیکنه من در جریان نیستم

الان از صد درصد چقدر برای کنکور اماده ایی؟؟

نهایت ۱۰ درصد