2777
2789
عنوان

یه چی بگین ادم شم به خودم بیام💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 140 پست

پیامت ریپ نمیخورد اسی😁

اشکالی نداره دیگ رفته برنمیگرده او تایما ولی الان جوری بخونیم ی ماه دیگ نگیم کاش امروز ۱۵ و ۱۶ فروردین بود میتونستیم کلی کارا بکنیم و...

جوری از زمان استفاده کنیم حسرت به دل نمونیم لااقل 

حالا خانواده ک هیچ شرمنده خودمونو وجدانمون نشیم

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان باورت میشه چقدر داغون شدنم  اصلا نمیتونم خودمو ببخشم  خانوادت از میکنن دارم درس می خو ...

گول زدن خودمون ار همه چی سختتره بخدا اگ این ۹۰ روزو مث ادم خوند نتبجه خیلی عوض میشه این زمان تعیین کنتدس 

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

برو کتابخونه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
گول زدن خودمون ار همه چی سختتره بخدا اگ این ۹۰ روزو مث ادم خوند نتبجه خیلی عوض میشه این زمان تعیین ک ...

اره میدونی من بهشون میگم درس نمیخونم ولی هیچکس باور نمیکنه؟  چون قبلا خیلی درس میخوندم

هیچ 

گوشیتو بده یکی برات نگه داره.کتابارو باز کن قشنگ بخون.توی یه برگه زحمات پدرت رو بنویس.روز کنکور رو به خودت یاداوری کن.به خودت آینده رو یاداوری کن و اون برگه دو همیشه همراه خودت داشته باش و یجا بذار همیشه ببینیش.

توروخدا حلالم کنید.
تجربی🥲

منم مثل تو بودم الان پشیمون مثل چیییییی خودم بدبخت شدم تو هم به فرق بین زندگی اینده ات بندازی قطعا خودتو جمع مبکنی

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).