2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

من خاهرم ثبت نام کرده برا خودش ولی میگه ک تو پی دی اف ثبت نام،شماره پرونده نزده ولی ثبت نام رو موفقیت آمیز زد،الان درسته بنظرت یا نه؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
سلام  من خاهرم ثبت نام کرده برا خودش ولی میگه ک تو پی دی اف ثبت نام،شماره پرونده نزده ولی ثبت ...

بالا صفحه میده شماره پرونده 

بعدا آخه لازم میشه برای گرفتن کارت ورود ب جلسه 

سلام  من خاهرم ثبت نام کرده برا خودش ولی میگه ک تو پی دی اف ثبت نام،شماره پرونده نزده ولی ثبت ...

الان نگاه کردم بالا صفحه شماره پیگیری زده بود 

اره ب منم شماره پرونده نداد برای منم نوشت موفقیت آمیز 

الان نگاه کردم بالا صفحه شماره پیگیری زده بود  اره ب منم شماره پرونده نداد برای منم نوشت موفقی ...

خب بنظرت درسته ثبت نامتون یا نه 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
خودم میتونم تو خونه ثبت نام کنم یا برم کافینت؟

ولی مثلا ی کارایی داره مثلا عکست باید بارگذاری کنی بلدی خودت انجام بدی من دادم کافینتنت عکسم ریخت رو سی دی خودم بلد نبودم همین ی کارو