2777
2789

کسی خورده تا حالا؟ 🥲🥲

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

من روزی دو تا میخورم تقریبا یک سال میشه

میتونی بهم بگی چه تاثیری رو پریودت داره ؟ باعث میشه پریود بشی یا ربطی نداره ؟ برا هیرسوتیسم میخوری ؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوردم خوب بود تا قطع کردم شدم همونی که بودم فایده نداره اصلاح سبک کن دایمی تا هم بدن سالم داسته باشی و هم با قرص ها اسیب به خودت نزده باشی و هم اثر اصلاح سبک ماندگار هست

ممنون میشم پیج نیاوفر پی سی أ رو ببینی و همچنین فلورا تاجیک

ولی خلاصه هر چی یادم باشه می گم الله وکیلی اینقدر تایپ می کنم عمل کن 😂 دعا کن منم نی نی دار بشم

۱. روغن بازار نخور کنجد و‌ زیتون بشه روغن مصرفیتون و کم هم مصرف کن فک کن چربی خون داری 

۲. قند و هر چی که قند و شکر و شیرینی داره نخوررر فک کن قند خون داری! به میزان کم خرما و انجیر و کشمش و اینا دوست داشتی بخور قند طبیعی مشکل نداره اما زیادروی نکن 

۳. بشقاب غذای ناهارت نصفش سالاد و سبزیجات باشه یک چهارم پروتیین باشه یعنی گوشت و… و یک چهارم دیگه هیدرات کربن باشه یعنی برنج کلا سبزیجات و پروتیین غالب خوراک باشه 

۵. خوابت درست باشه تا ده بخواب صبح زود پاشو تا هورمونها تنظیم بشن

۶. جوانه ماش خودت درست کن و بخور عجیب برای پوست خوبه و‌سیرت هم می کنه من موقع ناهار قاطی برنج ها می خورم روزانه حداقل دو قاشق 

۷. هر روز ورزش کن حداقل نیم ساعت پیاده روی یا رقص یا پیلاتس یه چیز سبک چون ورزش سنگین برای بدن ما ضر هست استرس میده به بدن

۸. اب زیاد بخور روزانه هشت لیوان بخور

۹. بادام پوست گرفته یعنی سفید شده روزانه بخور

۱۰. مکمل های تقویتی مثل منیزیم سیترات ، ویتامین دی، امگا سه … بخور

۱۱. استرس از خودت دور کن شاد باش

۱۲. لبنیات نخوری بهتر چون التهاب تو بدن زیاد می کنه خوب نیست تجربه شخصیم می گه نخوری واقعا بهتره جاش کلم و انجیر و.. برای تامبن کلسیم بخور

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

من دو ماهه پوستم خوب شد ولی ریزش موهام بعد از نه ماه اصلاح سبک جواب داد بدن تا بدن فرق می کنه خیلی ها سریعتر از من. ریزش موهاشون قطع شد 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
من خوردم خوب بود تا قطع کردم شدم همونی که بودم فایده نداره اصلاح سبک کن دایمی تا هم بدن سالم داسته ب ...

مممنون که وقت گذاشتی امیدوارم به حاجت دلت برسی و یه نی نی سالم و صالح و ترگل ورگل بیاد بغلت 

ولی میشه بگی اینا برا چیه؟ من برا هیرسوتیسم بهم اینو داده یعنی اثر نداره؟

من دو ماهه پوستم خوب شد ولی ریزش موهام بعد از نه ماه اصلاح سبک جواب داد بدن تا بدن فرق می کنه خیلی ه ...

بررا ریزش مو اینارو انجام میدادی؟

بررا ریزش مو اینارو انجام میدادی؟

اصلاح سبک برای بارداری دارم انجام میدم خیلی راحت ۱۵ کیلو لاغر شدم پوستم اینه شده! و ریزش موهام هم ۹ ماه طول کشید که خیلی کم شده و کلا موهام جون گرفتن. 

والا اسپیرو همچین اثری روی من نداشت که اصلاح سبک داشت 

البته هنوز بازدار نشدم ولی رو به بهبودم با سرعت اهسته

اصلاح سبک برای بارداری دارم انجام میدم خیلی راحت ۱۵ کیلو لاغر شدم پوستم اینه شده! و ریزش موهام هم ۹ ...

عاها به من داده برای پرمویی ، موی مردونه دارم

تنبلی خواهر جان ، روی همچی اثر می گذاره ریزش مو، موی زاید، درد مفاصل، قند بالا ، اگر جلوش نگیری همینجور تو بدن می تازونه! یا علی بگو همت کن بزن دهن تنبلی رو‌اسفالت کن اونم ریشه ای! اسپیرو و… فقط صورت مساله رو‌پاک می کنه!؟ اعتماد کن بهم

چون تنبلی هورمون مردونه رو بالا می بره

تنبلی خواهر جان ، روی همچی اثر می گذاره ریزش مو، موی زاید، درد مفاصل، قند بالا ، اگر جلوش نگیری همین ...

😔😔آخه من لاغرم چربی و قندم ندارم بیشتر از این رژیم بگیرم از پا میفتم

میتونی بهم بگی چه تاثیری رو پریودت داره ؟ باعث میشه پریود بشی یا ربطی نداره ؟ برا هیرسوتیسم میخوری ؟

روی‌ پریود اثری نداره برای تنظیم پریود ال دی میخورم چون کیست دارم و پریودم رو ۱۲ الی ۱۴ روزه کرده بود 

اسپیرولاکتون رو برای جوش های هورمونی پوستم و ریزش شدید موهام میخورم پوستم خیلی بهتره و‌ریزش موهام کمتر شده ولی هنوز دارم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
چون تنبلی هورمون مردونه رو بالا می بره

آرره آندروزنم حدود ۴۰۰ بود پروژسترون خوردم اومد پایین ولی چند جا دکتر رفتم میگه در نهایت باید بری لیزر با دارو فقط مدتی کم میشه

روی‌ پریود اثری نداره برای تنظیم پریود ال دی میخورم چون کیست دارم و پریودم رو ۱۲ الی ۱۴ روزه کرده بو ...

بببین مشکلم الان میدونی چیه؟ من روزه میگیرم هر شب روکین میخورم الان میترسم این اسپیرو لاکتون رو بخورم پریود شم نتونم روزه بگیرم