من خوردم خوب بود تا قطع کردم شدم همونی که بودم فایده نداره اصلاح سبک کن دایمی تا هم بدن سالم داسته باشی و هم با قرص ها اسیب به خودت نزده باشی و هم اثر اصلاح سبک ماندگار هست
ممنون میشم پیج نیاوفر پی سی أ رو ببینی و همچنین فلورا تاجیک
ولی خلاصه هر چی یادم باشه می گم الله وکیلی اینقدر تایپ می کنم عمل کن 😂 دعا کن منم نی نی دار بشم
۱. روغن بازار نخور کنجد و زیتون بشه روغن مصرفیتون و کم هم مصرف کن فک کن چربی خون داری
۲. قند و هر چی که قند و شکر و شیرینی داره نخوررر فک کن قند خون داری! به میزان کم خرما و انجیر و کشمش و اینا دوست داشتی بخور قند طبیعی مشکل نداره اما زیادروی نکن
۳. بشقاب غذای ناهارت نصفش سالاد و سبزیجات باشه یک چهارم پروتیین باشه یعنی گوشت و… و یک چهارم دیگه هیدرات کربن باشه یعنی برنج کلا سبزیجات و پروتیین غالب خوراک باشه
۵. خوابت درست باشه تا ده بخواب صبح زود پاشو تا هورمونها تنظیم بشن
۶. جوانه ماش خودت درست کن و بخور عجیب برای پوست خوبه وسیرت هم می کنه من موقع ناهار قاطی برنج ها می خورم روزانه حداقل دو قاشق
۷. هر روز ورزش کن حداقل نیم ساعت پیاده روی یا رقص یا پیلاتس یه چیز سبک چون ورزش سنگین برای بدن ما ضر هست استرس میده به بدن
۸. اب زیاد بخور روزانه هشت لیوان بخور
۹. بادام پوست گرفته یعنی سفید شده روزانه بخور
۱۰. مکمل های تقویتی مثل منیزیم سیترات ، ویتامین دی، امگا سه … بخور
۱۱. استرس از خودت دور کن شاد باش
۱۲. لبنیات نخوری بهتر چون التهاب تو بدن زیاد می کنه خوب نیست تجربه شخصیم می گه نخوری واقعا بهتره جاش کلم و انجیر و.. برای تامبن کلسیم بخور