2777
2789
عنوان

ایدز🥲🥲🥲

1391 بازدید | 46 پست

من یک ماه پیش رفته بودم شلوار بخرم روی کشاله پام ی جوش زده بود شلوار و که خریدم اومدم دیدم ی چیز مثل ترشح روش ریخته...بماند چقد وسواس دارم هم فکری هم عملی چند بار شستمش ولی همش میترسم ایدز گرفته باشم اون چیز حال بهم زن خورده باشه به پام دیوونم کرده😔از بس رفتم سایتارو چک کردم دیگ دلم میخواد خودمو خفه کنم به مامانم گفتم میگه ایدز که اینجوری نمی گیرن همش شبا کازم شده گریه میخوام تست بدم ولی هم میدونم مامانم مخالفت میکنه هم اینکه خودم خیلی میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴سال

همسن منی 😅

نگران نباش یه تست بده ایشالا ک چیزی نیست 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>