یکی از عزیزانم پس فردا باید دندون عقلش جراحی کنه و درش بیاره خیلی نگرانشیم
تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
وگرنه همون کشیدنه دندونه فقط یه ذره لثه رو باز میکنن و بخیه اش میکنن همین
چیز خاصی نیست ، اتاقعمل که نداره ، روهمون صندلی بی حسی میزنن و تموم
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا جراحی دندون عقل فقط اسمش گنده اس وگرنه همون کشیدنه دندونه فقط یه ذره لثه رو باز میکنن و ...
ممنون عزیزم
آخه همش میگفتن سخته فلان بهمان بخیه داره
نگران شدم
تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
به هر حال فک کن یه چیزیو از تو لثه میکشه بیرون طبیعتا یکی دو روز درد داره بعد آروم میشه
درست میگی عزیزم
ولی چون چند نفر واسم گندش کردن نگران عزیزم شدم
چندتا بستنی هم بگیر بزار تو یخچال هی تند تند بهش بده بخوره هم خونش بند میاد هم اینکه زود زخمش خوب میشه
قرص پروفن هم خیلی خوبه قبل و بعدش بخوره، دکتر به من اینارو گفت
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
نه بابا اصلا نترس چندتا بستنی هم بگیر بزار تو یخچال هی تند تند بهش بده بخوره هم خونش بند میاد ...
یک دنیا ممنونم