2777
2789
عنوان

ضعف شدید

3643 بازدید | 29 پست

سلام خانومای گل

من یه مدته ضعف شدید دارم لرز میکنم نسبت به سرما حساس شدم. ۴، ۵ ماه خیلی سنگین ورزش کردم روز در میون ۴ساعت باشگاه و رزمی. آدم استرسی هم هستم خیلی. و بعدش رفتم مسابقات اونجا یه شوک بد بهم وارد شد. تغذیه م نامناسب ساعات طولانی گرسنه حتی با شکم خالی میرفتم تمرین چون تایم نداشتم. از بعدش کلا گرسنه میشم ضعف میکنم و پاهام سنگین میشه. توی حموم لرز میکنم. هر دو ساعت گشنمه. خیلی حس تشنگی دارم. چکاپ دوبار دادم همه چی نرماله قندم ۸۲ و ۹۲ بوده. بخاطر مصرف آمینو اسید cpeptide خونم ۱۸ بود. کتون ادرارم مثبت بود. دکتر غدد و عمومی و قلب رفتم همه میگن نرماله و احتمالا از اضطرابه. کم خونی ندارم. مکمل مولتی ویتامین استفاده کردم دو هفته اما افت فشار میاره برام گذاشتم کنار. ممکنه از ضعف و فشارهای جسمی اخیر باشه؟ کسی تجربه ای داشته؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین نظر بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شک نکن

سیستم ایمنیت ضعیف شده 

پروتئین مصرف کن 

ورزشکارم ک هستی نیاز بدنته

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تو ی هفته گوشت کباب کن بخور جگر بخور کله پاچه ابگوشت مرتب اگ خوب نشدی بیا تف کن رو زمین 😂

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑
دادم عزیزم دوبار دکترها چیزی پیدا نکردند که بگه شرایط یا بیماری خاصیه از دکتر رفتن خسته شدم

استرس رو از خودت دور کن فقط همینو میدونم ... یا برو مشاوره اگه مشاور خواستی یا روانشناس بهم درخاست بده معرفی کنم 

استرس رو از خودت دور کن فقط همینو میدونم ... یا برو مشاوره اگه مشاور خواستی یا روانشناس بهم درخاست ب ...

کلا ترومای بد داشتم تو زندگیم احتمالا اونا هم هست وقت گرفتم از مشاور اما وقتش یه ماه دیگه ست ولی میرم حتما ممنونم

حآلت پنیک اتک نداری

چرا سابقه ش رو داشتم چند سال اما شدید نبوده، از بعد این جریان ورزش سنگین چندماهه و نخوردن ها و مسابقه ای که رفتم ضعف موندگار شده توی بدنم

اضطراب دارم انگار استرس بمونه تو تنم لرزش دست و بدن از درون اما نمیتونم علتشو پیدا کنم. قرص اعصاب میترسم مصرف کنم از عوارضش و اینکه میگن برمیگرده علائم شدیدتر