2777
2789
عنوان

کار با 3 ملیارد

326 بازدید | 25 پست

پیشنهادتون چیه به غیر از ملک و طلا میخام درآمد ماهیانه داشته باشم 4 ملیاردهم میشه جور کنم

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

سالن آرایشی درآمدشم خوبه 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که ۳ میلیارد داره، به درامد ماهیانه فکر نمیکنه مگه میخوای حقوق بگیری؟! کسی که انقدر پول داره ذ ...

عزیزم ۳ میلیارد زیاده ولی پولی نیست

هیچ کار خوبی نمیشه راه انداخت نه ساخت مسکن نه چیزی 

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 

پیشنهادم اینه که بانک رسالت افتتاح حساب کنی امتیاز وامت رو روزانه بفروشی هر 100 میلیون در روز حدود 1200 امتیاز میده یعنی 1 میلیارد روزی 12میلیون و چهار میلیارد روزی 48 میلیون که فروش هر یک میلیون امتیاز 170 هزار تومنه نقد هم جابجا میشه  روزی 8400 سودش در ماه میشه252 میلیون تومن صلاح با خودته

بده من دعای خیرت میکنم 

بهترین کاار😁😁

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ماشین بخر چندتا.بذار تو پارکینگ بفروش

میخام درآمد ماهیانه باشه

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

سالن آرایشی درآمدشم خوبه 

اطلاع داری درخواست دوستی بدم