2777
2789
عنوان

بنظرتون باهاش ازدواج کنم؟

86 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من یه پسرعمه دارم که ازدواح کرده بود و الان دوساله طلاق گرفته قبلا اصلا باهم ارتباط نداشتیم ینی همو نمیدیدیم ولی یه عروسی تو اقوام شد از اون به بعد دیگه اومد خونمون و با من ارتباط برقرار کرد و بهم میگه منو دوس داره ومنم دوسش دارم و از خوانوادمم خواستگاریم کرده حالا چیکار کنم

اینم بگم اخلاقش واقعااااا خیلی خوبه با معرفت بارشعور درک میکنه خوش اخلاق کمک همسرش میده خیلی توجه میکنه به زن ولی مشکلم اینهکه ازدواج کرده بود و خونه ماشین اینا تداره ولی اگه براش شرط بزارم تا دانشگام تموم شه میتونه اینارو اوکی کنه چون خیلی با جربزه و با لیاقته

منم20سالمه اون30

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داری خیلی احساساتی تصمیم میگیری

اونم داره از خامی و کودکی تو سواستفاده میکنه

هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه!

تو مگه باهاش زندگی کردی میدونی تو زندگی مشترک چجوره 

همه اولش لاف میزنن

دلیل جدایی از خانومش چی بود؟؟

چیزی که خودش میگه رو نه! خانواده خانومش چه مشکلی باهاش داشتن؟؟

باید صحبتای دو طرفو هم بشنوی

تو الان اوج جوونی هستی و کلی موقعیت عالی برات پیش میاد خودتو محدود نکن! مخصوصا هم که هیچ پشتوانه و نقطه مثبتی برا شروع زندگی مشترک نداره

چرا باید نگران این باشی که نزاره درس بخونی از خداشم باشه

خانومش تحصیل کرده باشه 

به نظر من تهش پشیمونیه

داری خیلی احساساتی تصمیم میگیری اونم داره از خامی و کودکی تو سواستفاده میکنه هیچ ماست فروشی نمیگه ...

عزیزم من تو برخوردای که باهاش داشتم متوجه اخلاقیاتش شدم مثلا مامانش کمردرد داره کل کارای خونه رو انجام میده و اینکه اون اصلا مانع درس خوندنم نیست اتفاقا بابام نمیزاشت من برم دانشگاه بهش گعتم بابامو راضی کن با بابام حرف زده بود که اجازه بده من برم دانشگاه

خوشگلم سنی نداری

میتونی با اقایی زندگی کنی ک یکی دیگه خانوم خونش بوده قبلا

یا اینکه اون خیانت دیده شاید بعد ازدواج تورو توی  شرایط سختی قرار بده چون میشع گفت بد دل شده نسبت به همه دیگه خیلی چیزایی دیگه هست ک باید روش فک کنی اگه میخایی به پیشنهاد ازدواج جواب مثبت بدی 

اما بنظرم سنت کمه ازدواج خودش همینطوری ریسکه و با همچین شخصی ام ریسکشو بیشتر میکنه

البته اگه دوسش داری واقعا دوسش داریا نه دوس داشتن سطحی

بحثش فرق داره اما بازم بهش فک کن