2777
2789
عنوان

بی بی چک

134 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها لطفا کمک کنید من پنج روز از موعدم گذشته دوتا بی بی چک مدیکور زدم یه خط کم رنگ داشتن امروز یه مارک دیگه زدم اونم خیلی کمرنگه بنظرتون مثبته باردارم ؟؟

این برا امروزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم😍 ببخشید هردو رو امروز زدین؟و میتونم بپرسم موعدتون کی بود؟ لک لانه گزینه هم این م ...

نه دوتای قبلی رو دوازدهم زدم اینم امروز زدم موعدم دهم بود دردشدیدی داشتم تا شب  ولی پریود نشدم نه لک و اینا نداشتم 

نه دوتای قبلی رو دوازدهم زدم اینم امروز زدم موعدم دهم بود دردشدیدی داشتم تا شب  ولی پریود ...

اها از اقدامتون چند وقت میگذره؟

من سه روزه عقب انداختم امروز صبح زدم منفی بود میخواستم بدونم که اگه واسه شما تو روز دوم نشون داده پس منفی من احتمالا درسته

اها از اقدامتون چند وقت میگذره؟ من سه روزه عقب انداختم امروز صبح زدم منفی بود میخواستم بدونم که اگه ...

اره دیگه من دهم بو دوازدهم مثبت بود ،من یه بار سقط داشتم از اون موقع شیش ماه میگذره دیگه ببینم خدا چی می‌خواد خداکنه این دیگه واسم بمونه