2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

743 بازدید | 22 پست

سلام خانوما نماز روزه هاتون قبول باشه. دوستان من ۳۱هفته و ۱ روز رفتم سونو وزن نی نی ۱۷۳۲ بود دکتر سونو گفت همه چیش خوبه ولی دکتر خودم گفت وزنش کم نیست ولی لب مرزه ... برا همین بیشتر پروتئینی مثل گوشت و ماهی  و مرغ مصرف کنم به جای مواد نشاسته ای مثل برنج و ماکارانی... چون خودم هم استراحت مطلق بودم وزنم خیلی رفته بالا و بهم مولتی و تقویتی نمیده ... برا همین شما میدونید چه چیزای دیگه این مصرف کنم بچه ام خوب وزن میگیره  ؟؟؟ مغزیجاتم میخورم....

لطفااا راهنماییم کنید خیلی نگرانم... چون بارداری پرخطری دارم میترسم زایمان زودرس داشته باشم وزنش خوب نباشه... لطفا اگه میدونید منو راهنمایی کنید🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادری که خودش اضافه وزن داره جنینش کم وزنه توصیه همین مصرف پروتیینه البته مولتی بهتره قطع نشه و یک شب در میان باشه. برید بهداشت رژیم بگیرین. نگران نباشین وزنش خوبه

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

من ۲۹ هفته رفتم ۱۳۸۷ بود دکتر گفت خوبه.صدک چند نوشت برا شمارو؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
ممنونم. گوشت و مرغ و ماهی رو گفت. گفتم ببینم چه غذا ها و خوراکی های دیگه ای هم هس که اونا رو هم مصر ...

همینا هستن ... دکتر اینارو بمنم گفت 

ولی من زیاد بادام خوردم خوب وزن گرفت 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
مادری که خودش اضافه وزن داره جنینش کم وزنه توصیه همین مصرف پروتیینه البته مولتی بهتره قطع نشه و یک ش ...

بله متاسفانه من از اول بارداری استراحت مطلق بودم با اینکه کم میخورم ولی بازم وزنم به شدت زیاد شده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ مولتی اصلا از اول بارداری بهم نداده.. 

بله متاسفانه من از اول بارداری استراحت مطلق بودم با اینکه کم میخورم ولی بازم وزنم به شدت زیاد شده🤦‍ ...

مولتی به خاطر ویتامیناش و املاح نیازه بخصوص ید و قطعش از راحت طلبی پزشکه معمولا. برید بهداشت رژیم درمان هست

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
من ۲۹ هفته رفتم ۱۳۸۷ بود دکتر گفت خوبه.صدک چند نوشت برا شمارو؟

صدک نزده تو سونو ولی از دکتر سونو پرسیدم گفت تو این هفته خوبه. از چندنفر دیگه هم که ۳۱ هفته بودن پرسیدم گفتن ۱۶۰۰ و ۱۷۰۰ بودن نمیدونم چرا گفت لب مرزه. البته گفت کم نیست 

بستنی

کرمگ اگر گیر بیاری

پرتقال هم زیاد بخور زایمانت راحت میشه

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
مولتی به خاطر ویتامیناش و املاح نیازه بخصوص ید و قطعش از راحت طلبی پزشکه معمولا. برید بهداشت رژیم در ...

نه ‌کلا هر سری پرسیدم ازش گفت چون خودت خیلی وزن اضافه میکنی نمیشه مولتی بخوری چون اشتهای خودت رو زیاد میکنه.