2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

68 بازدید | 7 پست

سلام 

من پزشکی میخونم 

اینحام تا اگه به مشاور نیاز داری کنارت باشم 💫🌱

هزینه طرح ها هم به گونه ای هست که وقتی با موسسات مقایسه کنی بدون تردید من رو انتخاب کنی 🤩💯

اگه سوالی داری بپرس حتما جواب میدم 🌼

یاورِ تو و هدفت 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نحوه ی خوندن درس زیست برای بیست گرفتن توی ملاس؟؟

توی طول سال با پرسش های کلاسی معلم همراه بشید و برای جلسه بعد آماده باشید 

جدای از این قضیه ریز ریز خوندن ،کتاب رو که میخوای بخونید بعد از اتمام هر صفحه یا هر قسمتی که مربوط به یک چیزه برگردید یا بلند بلند توضیح بدید یا هم توی ذهنتون یه مرور سریع و کوچیک بکنید بعد برید قسمت بعد چون قراره حفظ کنید این به طبقه بندی کردنش کمک می‌کنه 

نمونه سوال هم براش حل کنین 

سر امتحان وقتی کل برگه رو جواب دادین برگردیم حتما دوباره بخونین فرض کنین که خودتون معلمین و دارید تصحیح میکنید اونموقع بعضی از سوالا رو که مطمئنید درسته بعضییا رو شک دارین یه بار دیگه شک دار ها رو برسی کنین توضیحات تکمیلی هم بنویسین که دیگه معلم قطعا جواب مربوطه رو توی توضیحات بتونه پیدا کنه 

سلام من ی مشاور نیاز دارم بهم برنامه بده آخر هر هفته آزمون بگیره و سخت گیری باشه نیاز ب مشاور تلفنی ...

من آزمون طراحی نمیکنم متاسفانه 

و برای برنامه ریزی ماهانه ۳۰۰ هزارتومان میگیرم