خیلی ناراحتم یکی از اقواممون وقتی از خونه میحواسته بره بیرون به مادرش بی احترامی میکنه میگه ساکت میشی یا گل بیارم بزنم به دهنت همیشه با مادرش بد صحبت میکرد مامانش همیشه سکوت میکرد هیچی نمیگفت اما این بار رفت و سکته کرد و فوت شد یه بار که به مادرش گفتیم گفت من میدونی هیچی نگفتم هیچ وقت بهش دیگه دلم نمیاد بپرسم از ته قلب حلالش کرده یا نه اما خیلی دوستش داشت با وجود همه رفتاراش به نظرتون خدا هم بخشیدتش؟🥺
برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من برعکسم مامانم این حرفا رو میزنه ولی من ساکت میمونم
خدا یه جا عوضشو بهم میده ولی خب عاشق مامانمم نمیدونه چه حکمتیه تنها کسی که بکوبونتت بازم عاشقشی مادرته ولی عمرا بقیه جرات یه چشم ابرو بالا گفتن بهم داشته باشن