2777
2789
عنوان

بیماری اعصاب تو سن کم 🙁

444 بازدید | 12 پست

من ۱۷ سالمه تقریبا از ۱۳ سالگی قرص اعصاب مصرف میکنم تازگیا افکار وسواسی اومده سراغم الان واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم نه میتونم درس بخونم نه ب درس گوش بدم جدیدا  دیگران مقصر میدونم برا مشکلاتم مثلا میگم اگ داداشم نبود من بهتر بودم درس میخوندم یا اگ اون نبود ک سروصدا کنع من تحقیر نمی‌شدم ب خاطر بلد نبودن درس 😕 ولی واقعا دلم نمیخاد این حرفا رو بزنم دست خودم نیست بخام نخام همش درموردش فکر میکنم. از همون ۱۳ سالگی تا الان همیشه سردرد داشتم ب همه چیم حساسم اگ یکی یکم بلند تر حرف بزنه سردرد میگیرم . من واقعا با سردردم هیچ مشکلی ندارم حتی اگ هیچ وقت نتونم درس بخونم بازم ازهمه آرزوهام می‌گذرم تنها چیزی ک میخام اینه ک داداشم مقصر ندونم هی براش بد نخام میترسم براش اتفاقی بیفته 😭 چون مثلا ی دفعه این فکر درگیرم میکنه ک فلان مریضی بگیره😭😭😭😭 بدون اینکه بتونم فکرمو کنترل کنم یا دست خودم باشه من تا قبل این حتی اگ ی سرماخوردگی ساده میگرفتن می مردم الان واقعا دارم نابود میشم میشه اگه کسی تو شرایطم بوده راهنماییم کنه با و جود مصرف دارو حالم خیلی بدهه😭😭

چرا کتابخونه نمیری

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کتابخونه نمیری

بحث کتابخونه نیست من هر جام برم این افکار باهامه اذیتم میکنه تو ی شهر کوچیکم ک کتابخونشم اتاق مطالعه درست حسابی نداره اکثرا وقتا هم شلوغه و بچه ها سروصدا میکنن

منم از ۱۳ سالگی مصرف میکنم 

یک سال ازت کوچیک ترم 

مشکلت چیه؟

چرا مصرف میکنی؟

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...

منم واقعا حالم بده

به شددت افکار خودکشی دارم ولی جرئت نمیکنم به دکترم بگم 

چون سریع بستریم میکنه

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
منم از ۱۳ سالگی مصرف میکنم  یک سال ازت کوچیک ترم  مشکلت چیه؟ چرا مصرف میکنی؟

خیلی استرسیم با مشکلات نمیتونم کنار بیام بابابزرگم ک فوت کرد من ۵ سال تمام گریه میکردم براش غصه میخوردم همینکارام منو داغون کرد

خیلی استرسیم با مشکلات نمیتونم کنار بیام بابابزرگم ک فوت کرد من ۵ سال تمام گریه میکردم براش غص ...

خدا رحمتشون کنه

میری پیش روانپزشک کودک و نوجوان؟ 

تا حالا بهت پیشنهاد بستری نداده دکترت؟

پیش رواندرمانگر چی میری؟

و اینکه تهرانی؟

یکی از اقوام تو تهران کتامین تراپی کرده بود برای افسردگی و استرسش میگفت بهتر شده 

من چون مشهدم و از این روش اینجا استفاده نمیشه نمیدونم چقدر درسته یا نه

ولی من خودم شوک گرفتم یه مدت خوب بودم باز برگشت

خدا رحمتشون کنه میری پیش روانپزشک کودک و نوجوان؟  تا حالا بهت پیشنهاد بستری نداده دکترت؟ پیش ...

ممنون عزیزم من پیش چند تا دکتر مغز و اعصاب رفتم توی ام آر ای  هم مشکل خاصی نبود تاکید کردن یکم اعصابت ضعیفه ک بادارو حل میشه و مهم نیست

ممنون عزیزم من پیش چند تا دکتر مغز و اعصاب رفتم توی ام آر ای  هم مشکل خاصی نبود تاکید کردن یکم ...

کاش پیش روانپزشک بری