2777
2789
عنوان

شما بودین به همسرتون میگفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 23 پست
منم به این نتیجه رسیدم که نباید توقع داست ، چون فقط منم کخ اذیت میشم ، اون راحت و بیخیاله  مام ...

اخی خدا به مامانت اجر بده.

نه بابا ولش کن این مدلی نیست بنده خدا.

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood
بیا با مادرشوهر من عوضش کن غذا ابمیوه خوراکی همه چیت تامینه  در عوض دخالت در حد هزاردرصد قضا ...

مادرشوهر من همه اینا رو هم داره عزیزم، حتی یه زمانی برامون دعای سردی گرفته بود ، شربت زعفرون میداد بخورم نگو از خدا بی خبر ، به شربت دعا فوت کرده بوده ، بخدا شاخ درمیارم از خیلی کاراش ، چون مادرهمسرمه بهش احترام میزارم ، همسرم مرد خیلی خوبیه و دوستم داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن بابا اگه مادرشوهر منو ببینی چی میگی عقد کردیم اخماش تو هم بود حتی تبریک هم نگفت عروسی گرفتیم نبود

تا حالا یه ناهار و شامشو نخوردیم هیچ وقتم به شوهرم گلایه نمیکنم چون میدونم خودش شرمندست و ناراحته چرا باید من خجالت زدش کنم

من که خودم مادرشوهرم چیزی بفرسته هم رغبت نمیکنم بخورم چون میدونم چه جور آدمیه

به سلامتی وقتی باردار شدی درک میکنی

دوتا بارداری داشتم از این ادها نداشتم  توقعات بیجا از هیچ احدی نداشتم 

وقتی حالم از گوشت و مرغ بهم میخورد غذاهای سرد میخوردم 

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 
کسایی ک ویار دارن باید از همسرشون توقع داشته باشن  ن مادرا

والا شوهرم ۵ صبح میره ، با اضافه کاری ساعت ۷ و نیم شب میرسه خونه ،دیگه جونی نداره واسه غذاپختن، چقدر غذای بیرون بخوره ادم

نوه خودشونه، والا راه دوری نمیره

مادرشوهر من همه اینا رو هم داره عزیزم، حتی یه زمانی برامون دعای سردی گرفته بود ، شربت زعفرون میداد ب ...

مادرشوهر من آدم بدی نیست

مشکلش اینه که اراده نداره و حرف مردم خیلی روش اثر داره

رو حرفای مردم اذیت میکنه بعدشم پشیمون میشه ولی پشیمونی بعضی اوقات هیچ فایده ای نداره

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
من بد ویار بودم وزنمم اوایل بارداری کم شد،اما هیچ وقت به هیچ کسی رو ننداختم

منم همینطورم ۵ کیلو کم کردم ، مامانم خودش غذا میده چون حالمو میبینه، به زبون نیاوردم که ناتوان شدم ،له‌ مادرشوهرمم هیچی نگفتم به شوهرمم همینطور، فقط میخواستم بدونم گله کردن درسته یانه

دوتا بارداری داشتم از این ادها نداشتم  توقعات بیجا از هیچ احدی نداشتم  وقتی حالم از گوشت ...

خدا رو شکر عزیزم انشالله همیشه سالم باشین 

من تو بارداریم کلن ویار نداشتم و اشتهامم اتفاقن وا شده بود فقط خسته میشدم آخریا همش خاب بودم 

خب همه ی خانما اندازه ی من و شما خوش شانس نیستن زن حامله هم هورمونی و دل نازک هس 

ترکیب انگور با گوجه فرنگی