2821
2789
عنوان

یک عذر خواهی به احساس خود🦋🌱

531 بازدید | 69 پست

🎥همه ما یك عذرخواهى به احساس خودمون بدهكاریم ..

وقتی كه براى نگه داشتن آدمهاى اشتباه پافشارى كردیم!

وقتی که با رفتار بدمون، باعث آزار آدم های باارزش زندگیمون شدیم،

وقتی كه دروغ شنیدیم و سكوت كردیم ...

جایى كه باید می رفتیم اما ایستادیم! ‌

ازخودت عذرخواهی کن خودتو ببخش و تلاش کن که مهم ترین محور زندگیت خودت باشی ،

عزت نفست رو تقویت کنی وهرجایی دیدی که به صلاح تو و ایندت نیست،مسیر رو تغییر بدی👌

دکتر انوشه 

.       🍃🍃🍃

اره

لایک نکن😐اگه لایکم کردی شک نکن که فحش میخوری از من گفتن بود😑اگه یه موقع دیدین من دارم تو نی نی سایت ول میچرخم حتما دعوام کنین چون باید اون موقع درحال درس خوندن باشم🚶🚶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هانیه کجا رفتی پس؟

لایک نکن😐اگه لایکم کردی شک نکن که فحش میخوری از من گفتن بود😑اگه یه موقع دیدین من دارم تو نی نی سایت ول میچرخم حتما دعوام کنین چون باید اون موقع درحال درس خوندن باشم🚶🚶

میتونیم 

یه گزارش کار تایپ میکنیم 

اینجوری:

گزارش کار ساعت مطالعه:

فاطمه :

هانیه:

هر شب که ساعت مطالعه رو گفتیم 

مثلا من گفتم ۶ ساعت جلوی اسم خودم تایپ میکنم ۶ ساعت 

بعد فردا شب ساعت مطالعه مو با قبلی جمع میکنم 

مثلا ۵ ساعت با قبلی ۱۱ ساعت 

۶ ساعت رو پاک میکنم مینویسم ۱۱ ساعت 

بعد هر شب که اومدیم حاضر بودیم جلوی اسممون این استیکر رو میگذاریم✅

هر وقت نبودیم و گزارشکار ندادیم ضربدر میزاریم

صبها همینطور 

یه گزارش کار مینویسیم اسمامون رو مینویسیم  همینطور تیک یا ضربدر میزاریم 

به نظرم خیلی خوبه من یه مدت با یکی اینجوری میخوندم 

خیلی رقابت سر سختی بود ولی بعد گروهمون خراب شد 

اینم بگم لازم نیست همرو بنویسیم .متن قبلی رو کپی میکنیم

وقت گیر هم نیست

هانی علف زیرپام سبز شد🚶

کاش اسمم هانیه میبود بهم میگفتن هااانــــی😃

میتونیم  یه گزارش کار تایپ میکنیم  اینجوری: گزارش کار ساعت مطالعه: فاطمه : هانیه: هر ...

اره من اینجوری موافقم فقط یکم بیشتر توضیح بده ببینم چطوری باید گزارش بفرستیم و...؟؟

مثلا 

تاریخ۱ درس ۱۲ و ۱۳✅

واقعا  میخوای من بهت بگم هانی😂

نه دیگه اینطوری قاطی میشیم😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز