2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل راهنمایی کنن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 64 پست
شما تجربه کردین؟ اکثریت میگن عوض نمیشن بازم خانواده رو بیشتر قبول میکنن تا همسر

بله عزیزم آسون نیست چون حسادت به هم جنس از طبیعت زنانه هست.ولی شدنیه .بستگی به رفتار خودت و میزان دوست داشتن مرد داره .اگه خودتم تو آشنا و فامیل با دقت نگاه کنی میبینی از این مردها کم نیستن فقط سیاست لازم داره البته باز چشمات رو بازکن که وابستگیش از چه نظره منظور من وابستگی عاطفی هست.

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوای وایسی تا ۲۸ الی ۲۹؟ من خودم ۲۸ تازه عقد کردم

مورد خوب نباشه باید وایستم. از این همه آدم نظر پرسیدم همه میگن بعدا مشکلات بزرگ ایجاد میکنه با این حال چطور میتونم نادیده بگیرم. میخوام البته یه جلسه هم برم پیش مشاور با اونم مشورت کنم ولی الان تصمیم دیگه منفیه. ولی خیلی حیف شد خیلی پسر خوبی بود خودش

بله عزیزم آسون نیست چون حسادت به هم جنس از طبیعت زنانه هست.ولی شدنیه .بستگی به رفتار خودت و میزان دو ...

آره انصافا تو اطرافیان هستن مردهایی که قبل ازدواج وابسته مادرشون بودن ولی بعدا وابسته همسر شدن ولی نه اینکه تعداد مردهایی همچنان الویتشون رو گذاشتن مادرشون بیشتره. یه کم  میترسم که میشه درستش کرد یا نه

دقیقا منم همینو میگم. میگم همون اول کار اینها طلبکارن اینطور پررویی میکنن بعدا میخوان چیکار کنن. فقط ...

.اگه ادم درستی پیدا نکردی و ب دلت نیست اشتباه نکن.خیلی بده اینکه هرروز از رفتار یه نفر آزار ببینی 

حداقلش تو مجردی یکی نیست اعصاب و روانتو بهم بریزه .ازدواج برای اینه که زندگی بهتر بشه نه که از هول مجرد موندن از چاله دربیای بیفتی داخل چاه که نشه کاریش کرد بعدا 

پس اینهمه آدمی که میبینیم آرزوی طلاق دارن دور ازجون شما ببینین چقدر سختی رو متحمل شدن و چقدر از طرف مقابل آسیب دیدن که ب این راضی هستن .حالا مجردی که خیلی خوبه نسبت ب اینجور مسائل.اینارو نمیگم توقعتونو ببرید بالا یا بترسید از ازدواج،آدم خوبم زیاد پیدا میشه ولی عجله تو ازدواج خوب نیست حرف یک عمر زندگیه 

مورد خوب نباشه باید وایستم. از این همه آدم نظر پرسیدم همه میگن بعدا مشکلات بزرگ ایجاد میکنه با این ح ...

بهتره ک وایسی کارخوبی میکنی عزیزم

درسته پسره الان خوبه توی این ی جلسه ولی فکرش کن مثلا ی مسئله ی جزیی اصن تصور کن فک کن بخواید دونفری برید مسافرت ننه و خواهرش بگن بابا واسه چیته خرجت درمیاد بعد نرید چی میشه دعوا و بدبختی میشه پس بیخیالش شو😉

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
.اگه ادم درستی پیدا نکردی و ب دلت نیست اشتباه نکن.خیلی بده اینکه هرروز از رفتار یه نفر آزار ببینی&nb ...

آره عزیزم خیلی منطقی گفتی. موافقم باهات 

خودش خیلی پسر خوبی بنظر میاد دوستاش هم زیاد تعریفش رو میکنن ولی با این ایرادگیری اول کار و نشانه هایی که نشون میدن خیلی تحت تاثیر مادر و خواهرشه احساس،میکنم اون خوب بودن خودش رو هم خنثی میکنن و از بین میبرن

آره انصافا تو اطرافیان هستن مردهایی که قبل ازدواج وابسته مادرشون بودن ولی بعدا وابسته همسر شدن ولی ن ...

شما که شناختی از ایشون ندارین ب اون صورت خب بهتره بیشتر آشنا بشید و ب مشاور مراجعه کنید ،شاید اصلا اینطور که فکر میکنید نباشه 

یا شاید جوری که خانواده ی پسر فک میکنن راجب شما اشتباه باشه و بعدا بهتر بشن .فرصت بدین یهو بخاطر دوتا نظر تو سایت که هیچکس همدیگرو نمیشناسه نظر قطعی ندین .خودتون وخانوادتون مسلما خیلی بهتر صلاح خودتونو میدونید 

این مشکلات رو میشه مدیریت کرد یا بخاطر خوبی خود پسر نادیده گرفت یا درحدی هست که نمیشه تحمل کرد و زند ...

بخوای همچین کسی رو مدیریت کنید قطعا سخته از جوونی خودت باید بگذری تا این اشتباه از سرش بیفته اگر خودت جا نمیزنی و توانایی روبه رو شدن با همچین شخص و مشکلات بعدش رو داری بسم الله 

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
شما که شناختی از ایشون ندارین ب اون صورت خب بهتره بیشتر آشنا بشید و ب مشاور مراجعه کنید ،شاید اصلا ا ...

مممنونم از راهنماییت عزیزم

درسته ته دلم نظرم منفی شده ولی عجبه نمیکنم میخوام برم پیش یه مشاور با اونم مشورت کنم. لازم بشه با خود پسر هم میریم تا به یقین برسم