2777
2789
عنوان

کنکور تجربی مشاور

82 بازدید | 10 پست

سلام 

من پزشکی میخونم 

اینحام تا اگه به مشاور نیاز داری کنارت باشم 💫🌱

هزینه طرح ها هم به گونه ای هست که وقتی با موسسات مقایسه کنی بدون تردید من رو انتخاب کنی 🤩💯

اگه سوالی داری بپرس حتما جواب میدم 🌼

یاورِ تو و هدفت 🦋

از تابستون یازدهم دیر نیست شروع کنم؟

درسم خوبه به نسبت خیلیا ولی تست نمیزنم 

میخوام معدل آزمون های خرداد رو درست کنم بعد تابستون بشینم تست های دهم و یازدهم بزنم و یه پیش خوانی از دوازدهم داشته باشم 

میتونم موفق شم؟

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید به شدت شیطون و شوخم، باهام راحت شوخی کنید ظرفیتم بالاست، خدای سوتی دادنم ،یه موقعا کارایی میکنم که هرگز یه ادم عاقل انجام نمیده😬😭🤣؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

سلام یه تاپیکی زده بودم داشتم باهاتون صحبت میکردم😊

یه سوالی دارم چطور یه انگیزه ای ایجاد کنم که بشینم ۱۴ ، ۱۵ ساعت درروز بخونم و حرص بزنم واسه درس خوندن

فکر کنم منظورم رو متوجه بشید،دیدی یک سریا بعد از عید یه انگیزه وحشتناکی میگیرن تمام وجودشون رو میذارن واسه درس

چطور به اون برسم؟

ممنونم

برادرِ تمام اعضای دوست داشتنی سایت🙏ای عزیزانی که میگید چرا آقایون میان تو سایت،آزادی بیان چی شد پس؟آقا بخدا مرد ام،به ولله کاربر آقام.داداشی شما حساب میشم ناموسا ولم کنییییید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تابستون یازدهم دیر نیست شروع کنم؟ درسم خوبه به نسبت خیلیا ولی تست نمیزنم  میخوام معدل آزمو ...

نه دیر نیست خیلیا فقط با یه سال خوندن نتیجه گرفتن👍 

شروع کنی به تست زدن دستت راه میفته کم کم 

اره برنامه ات خوبه اما اگه برسی بهش مثلا من خودم به شخصه در توانم نبود که هم پیش خوانی ۱۲ رو داشته باشم و هم مرور پایه 

واسه همین فقط پایه رو مرور کردم 

میشه لطفا در مورد ثبت نام‌منو راهنمایی کنید الان دفترچه راهنمای ثبت نام مرحله ی دوم اومد بعد اون کی میشه ثبت نام کرد تا این ساعت سایت باز نشده وامکان ثبت نام وجود نداره هنوز چیکار باید کنم من ؟

سلام یه تاپیکی زده بودم داشتم باهاتون صحبت میکردم😊 یه سوالی دارم چطور یه انگیزه ای ایجاد کنم که بش ...

اِ چ جالب 😊

من خودمم خیلی سعی کردم به همچین انگیزه ای برسم و حتی به این ساعت مطالعه کار های متفاوتی هم کردم عکس مامان بابام رو گذاشتم جلوی چشمم ، قول دادم به خودم برگه امضا کردم و... 

اما اون انگیزه ماورایی رو نتونستم پیدا کنم فهمیدم باید مثل کاری که میکردم خیلی اوکی بشینم درسم رو بخونم چون اینکه هی میخواستم ۱۴ ساعت درس بخونم و نمیشد میخورد توی ذوقم و اینجوری میشد که به روز درس می‌خواندم دو روز فکر میکردم چیکار کنم 💔

به نظرم به این تکیه کنین که ساعت مطالعه پایدار داشته باشین نه خیلی کم نه خیلی رویایی 

گاهی اوقات هم میشه که شما اینقدر غرق رسیدن به برنامه میشد که ممکنه به این ساعت مطالعه هم برسید 

اصل رسیدن به برنامه ایه که دارین تا شب با خیال راحت بخوابید ساعت مطالعه میتونه یه دغدغه باطل برای آدم به وجود بیاره 

اِ چ جالب 😊 من خودمم خیلی سعی کردم به همچین انگیزه ای برسم و حتی به این ساعت مطالعه کار های متفاوت ...

عه پس شما هم نت نتونستید اون حس رو ایجاد کنید؟

پس بنظرتون بهترین کار اینه که همون برنانه رو سعی کنم ارو آروم بیارم یالاتر ساعتش رو و منطقی درس بخونم؟

من خیلی سعی کردم اون حسِ انگیزه رو ایجاد کنم،فیلم و اهنگ انگیزشی و فکر کردن به بعد کنکور و هدف ام ولی واقعا تاثیر نداره

برادرِ تمام اعضای دوست داشتنی سایت🙏ای عزیزانی که میگید چرا آقایون میان تو سایت،آزادی بیان چی شد پس؟آقا بخدا مرد ام،به ولله کاربر آقام.داداشی شما حساب میشم ناموسا ولم کنییییید
اِ چ جالب 😊 من خودمم خیلی سعی کردم به همچین انگیزه ای برسم و حتی به این ساعت مطالعه کار های متفاوت ...

راستی واسه ریاضی بنظرتون فقط تست های کنکور و آیکیو جامع رو بزنم کافیه؟درصد ۵۰ میخوام در بهترین حالت

عه پس شما هم نت نتونستید اون حس رو ایجاد کنید؟ پس بنظرتون بهترین کار اینه که همون برنانه رو سعی کنم ...

اره واقعا برای من هم تاثیری نداشت اینایی رو که گفتید 

منم همین رو میگم فوکوس شما باید روی برنامه خودتون باشه و اینکه کارهایی که توی برنامه گفتید رو کامل انجام بدید حالا چه توی 8 ساعت چه توی 12ساعت 

بعدش کم کم میزان تست رو زیاد کنید وقتی دیدید به برنامه قبل می‌رسید و وقت خیلی اضافه میارید به تبعیت از تعداد تست ها ساعت مطالعه اتون هم می‌تونه زیاد بشه