2777
2789
عنوان

از رو به روتون عکس بدین🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 47 پست
والا نمیدونم ایمش چیه ولی اگه بخوای عکس کاملشو میفرستم

ممنونم عزیزم.خیلی قشنگه😍😍

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

أ م هام تنعلی خخخ

اووووووو🥲😂

پلدختریهههه دیم الله اکبررررر😂

مع خوم پلدختر زندگی نکنم خرمشهرم ولی یه نیم ساعت هنی حرکت کنم د پلدختر و سمت خوزستان

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
اووووووو🥲😂 پلدختریهههه دیم الله اکبررررر😂 مع خوم پلدختر زندگی نکنم خرمشهرم ولی یه نیم ساعت هنی ...

بسلامتی 

اتفاقا من هم الان اومدم خوزستان الان برات عکس یهویی میدم 

چه کسی هیسی؟؟

فدات شم ۳۴تا شمعدونی هلندی کاشتم امروز پارم قشنگ پاااره😂😂🤚

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ایووووول باباااا دمت گرم دمه دستاتم گرم ک گل میکاره ولی جدا خیلیییی خوبه ولسه روحیه خود ادم وااای خیلییی زحمت کشیدی دمت گرم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
بسلامتی  اتفاقا من هم الان اومدم خوزستان الان برات عکس یهویی میدم  چه کسی هیسی؟؟

😁😁😁

ابس...ی

کامل نگومش

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ایووووول باباااا دمت گرم دمه دستاتم گرم ک گل میکاره ولی جدا خیلیییی خوبه ولسه روحیه ...

فدات شم🥰

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

کجانشی؟😂ب سلامتی

بیل روم خرمشهر زخمیتو کنم