2777
2789
عنوان

چرا خدا کمکم نمکینه

165 بازدید | 11 پست

من دو تا بچه دارم دختر نه سال و پسر چهارشال هردو ریز و قد گوتاه اعصابم خورده هزچی دکتر غدد بردم و اطفال هیچی به هیچی تو مدرسه و مهد ریزترینن بدبختی اینه که بچگی رشدشون خوبه یهو متوقف میشن و میرن جزو ریزترینا هیچ ویتامینی هم اثر نداره فقط خدا میتونه کمک کنه نه دکتر و بنده

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

هربار میرم بهداشت میگن خانم بچت افتضاحه رشد قد و وزن دخترم نه سانت از همسن و سالاش کمترره قدش وزنشم همچنین کمه پسرمم نگم نه قد داره نه وزن

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله  رشدشان طبیعی بشه

بخدا هر بچه ای میبینم با حسرت نگاه میکنم من خودم و شوهرم متوسط اما دورم پر از زن و شوهرای ریزه که بچشون بلند قد و درشت اینا سالهاست پیرم کردن نمیدونم حس بی عرضگی میکنم

بخدا هر بچه ای میبینم با حسرت نگاه میکنم من خودم و شوهرم ماوسط اما دورم پر از زن و شوهرای یرزه که بچ ...

به خدا توکل کنید علم پزشکی هم همیشه در حال پیشرفت است

کاربر آقا
به خدا توکل کنید علم پزشکی هم همیشه در حال پیشرفت است

انشالا دیگه فقط دنبال هورمون رشدم دارم سکته میکنم هر روز فاصله قد ووزن بچه هام با همسناشون کمتر میشه کاش میشد ببرم بدم کسیبزرگشون کنه بعد ببینم قد کشیدن و بزرگ شدن من اما دارم زجر میکشم از دیدن این وضعیت

ازمایش غدد  وهورمونی بده اکی بود بیخیال شو من پسرم انقد ریزه کوچولو بخدا از  صبح تاشب پیش خودمه خیر سرم قید  کار زدم بچم مهد نره ادیت شه وزنش از ۱سالگی ثابته باورت میشه الان پنج سالشه هرکی ببینه میگع این ۳سالشه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
ازمایش غدد  وهورمونی بده اکی بود بیخیال شو من پسرم انقد ریزه کوچولو بخدا از  صبح تاشب پیش ...

بخدا هرآزمایشی بردم پسر منم از یک تا چهارسالگی رشدش متوقف یا ناقص شد انقد ناراحتم حد نداره یکسالگی بارای نمودار بود یهو افتاد نمودار نارنجی دخترمم بدتر یعنی نصف دکترای تهران رو بردم اما هیچی

ازمایش غدد  وهورمونی بده اکی بود بیخیال شو من پسرم انقد ریزه کوچولو بخدا از  صبح تاشب پیش ...

میشه بپرسم قد ووزنش چقدره