2777
2789
عنوان

وزن نی نی

121 بازدید | 18 پست

سلام خانما من بچم موقعی ک دنیا اومد خودش خیلی تپلی بود۴کیلو بود حتی عکسشم پروفایله

ولی الان۳ماهشه اصن وزنش خوب نیست تو این۳ماه فقد۱۸۰۰اضاف کرد خیلی ناراحتم

شیر خودمو میدم اپتامیلم روزی دوبار بهش میدم

ماه اول نان۱بش دادم ی کیلو اضاف کرد ولی خیلی سنگین بود براش اذیت شد شیرشو عوض کردم توروخدا اگه راه حلی بلدین بهم بگین😔همش یا مریضه یا شیر نمیخوره افسرده شدم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

دکتر بردیش؟ 

وزنش باید دو برابر وزن تولدش میشد خیلی کم اضاف کرده که

خودت غذا مقوی بخور که شیرتم مقوی بشه براش وزن بگیره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بردیش؟  وزنش باید دو برابر وزن تولدش میشد خیلی کم اضاف کرده که خودت غذا مقوی بخور که شیر ...

اره بردم میگن مشکلی نداره ولی بهداشت هرهفته میگه بیارش

میخورم ولی انگا شیرم مقوی نیست هرچند زیاد شیر نمیخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

پسرمنم ۴کیلو بود فقط ماه اول خوب وزن گرفت برای قد وزن میبری خودشون بهت نمیگن چیکار کنی؟

قدش خیلی خوبه ولی وزنش اصلا خوب نیست ن والا فقط میگن این شنبه بیارش اون شنبه بیارش دیگه روانی شدم

چن ماهشه؟چن کیلوه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نان رو بهش بده هی نباید شیر نوزاد رو عوض کرد 

بنظرت دوباره بهش نان بدم؟

خیلی اذیت میشد دکتر عوضش کرد گفت سنگینه براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بردم میگن مشکلی نداره ولی بهداشت هرهفته میگه بیارش میخورم ولی انگا شیرم مقوی نیست هرچند زیاد شی ...

خوب تند تند بهش شیر بده 

حداقلش هر دو ساعت باید یه ربع شیر بخوره، شیر خشک بهش کمتر بده تا شیر خودت بخوره بیشتر

شیر خشک که میدی معدش پر میشه دیگه شیر خودت نمیخوره 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خوب تند تند بهش شیر بده  حداقلش هر دو ساعت باید یه ربع شیر بخوره، شیر خشک بهش کمتر بده تا شیر ...

شیر خشک زیاد بش نمیدم روزی دوبار میدم

حتی اگه شیر خودمو بخوره بازم وزنش کم میره بالا یمدت کم کرد دوباره کم کم اضاف کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرت دوباره بهش نان بدم؟ خیلی اذیت میشد دکتر عوضش کرد گفت سنگینه براش

چند قاشق میدادی بابا دکترا همشون چرت پرت میگن من دخترمو شیش تا دکتر بردم خوب نشد اخرش داییم که فقط کتاب پزشکی میخونه درد دخترمو فهمید 

کلاس اول میره ولی سه ماهگی ۷/۴۰۰بود

پسر من هنوز۵۸۰۰اصن خیلی کم وزنش میره بالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند قاشق میدادی بابا دکترا همشون چرت پرت میگن من دخترمو شیش تا دکتر بردم خوب نشد اخرش داییم که فقط ک ...

اگه۳سیسی میزدم۳قاشق میریختم توش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به ازای هرماه یه قاشق بده الان سه ماهشه تا شماره هشتاد اب بریز سه قاشق شیرخشک بریز 

شرمنده نفهمیدم منظورتو

شیشه شیر پسر من ۳۰،۶۰،۹۰،۱۲۰،۱۵۰داره منظورت اینه اگه تا۱۲۰زدم۳قاشق بریزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40