2777
2789

یه دکتر گوارش و یه دکتر مغز و اعصاب دلسوز که پولکی نباشن

بخاطر قلب مهربونم دعام کنید که خوب بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم گوارش تو تهران نمیشناسم

ولی من ۵ سال بود درگیر کمردرد بودم خودم اردبیل زندگی میکنم اینجا هز دکتری بگین رفتم همیشه یه نایلون قرص و آمپول میدادن میگفتن خوب میشه ۵ سال خودمو با دارو ها عذاب دادم یبار رفتم تهران پیش دکتر فهیم باغبان تا ام ار ای و رادیو لوژی رو دید گفت عزیزم این امکان نداره با دارو و امپول درس شه اگه درست میشد تو ۵ سال خوب میشد باید جراحی شه

حتی یه قرص هم نداد گف فکراتو بکن اگه خواستی بیا عمل کنم خدا حفظشون کنه شمارش رو داد گف اگه برا همل خواستی بیایی دیگه لازم نیس مجددا اون همه راه برا برگه عمل و تشکیل پرونده بیایی تماس بگیر اینجا خودمون حل کنیم روز عمل فقط بیا

۵ دی منو جراحی کردن واقعا هر لحظه دعاگویشون هستم بسیار با وجدان و خوش اخلاق هستن

اسم دکتر باغبان رو تو نت بزنین براتون ادرس و شماره تلفنشو دقیق میاره

گوارش رو نمیدونم . اما مغز و اعصاب دکتر خلیل میرزامحمدی رو میشناسم یکی از تاپ وان ها بین بهترین جراح مغز و اعصاب تهران هستش. دکتر خیلی خوبیه. جراحی خیلییی انجام میده هم ستون فقرات هم مغز. حالا شمارش رو میذارم هر کی لازم داشت زنگ بزنه. شمارش 24 ساعته است:

021-22605964