2777
2789
عنوان

دیشب یه گربه توی حیاطمون بچه اورده

291 بازدید | 34 پست

بعد امروز یهو فهمیدیم گربه مادر تا مارو دید فرار کرد رفت چن ساعتی میشه پیداش نشده واسه بچه هاس یه جای گرم درست کردم توی سبد حالا اگه مادرش برنگرده چیکار کنم!!!!!!!!! من خودم شهر دیگه ای زندگی میکنم و اینجا ک گربه بجه اورده خونه مادرمه ی لحظه فکری به سرم زد ک اگه ماددش نیومد یکی از بچه هاشو ببرم بزرگ کنم ولی میترسم نتونم یا مخارجش زیاد باشه چیکار کنممم کمکککککککککککک..  از یه طرفیم خیلی دوستتت دارم گربه داشته باشم.. ولی از مخارج زبادش میترسم

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گربه بومی ک خرجی نداره🚶🏼

جدی؟؟؟؟ واکسن و این جور چیزا نمیخاد!!!!  اطلاعاتی زیاد ندارم

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

احتمالا رفته بود دنبال غذا 

نمیدونم چرا ولی با تجربه خودم اینو فهمیدم گربه‌ای که آدم به بچه‌هاش نزدیک بشه بچه هاشو ول می‌کنه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اصلا بهشون دست نزن مادرشون برمیگرده حتما

خداکنه بیادش خودش بزرگشون کنه

برمیگرده توروخدا کاری نداشته باش. دیروز تو اینستا عکسی دیدم که سگ مادر پستان هاش پر شیر بود و بی قرار بود.. چون مسافر های نامرد تموم بچه هاشو برده بودن.. وای بمیرم اصلا از ذهنم نمیره. سینه هاش پر شیر بود اویزون