بچه ها من حالت های بی حالی و کسلی ام مثل بچه دخترم هست همش دلم میخاد دراز بکشم زود خسته میشم. ولی سردرد که میگیرم چیز شیرین میخورم حالمو خوب نمیکنه ولی تا ترشی میخورم سردرد هام سریع خوب میشه. حالم بهتر میشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ربطی نداره من برا اولی شیرینی زیاد میخوردم بی حالی و ضعف داشتم برا این یکی اولش ترشی می خوردم تنبل هم بودم همه میگفتن دختره، ولی هر دو تا پسرن، به این حرفا توجه نکن
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
دقیقا همینه، ربطی به خوردن و زرنگی و تنبلی نداره، متاسفانه اینا معیار تعیین جنسیت شده، دوست من اولش اصرار داشت چون تنبل شدم و حال کار ندارم و ترشی میخورم صدر در صد دختره هنوزم گاهی میگه حتما اشتباهه😂😂😂😂😂
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
علاقه به مزه ی خاصی ندارم فقط لیمو ترش و نمک زیاد میخورم
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
دقیقا همینه، ربطی به خوردن و زرنگی و تنبلی نداره، متاسفانه اینا معیار تعیین جنسیت شده، دوست من اولش ...
منم خیلی هیجان دارم چون هر دو جنس رو دارم. هم دلم میخاد دختر باشه همدم اون دخترم بشه. هم دلم میخاد پسر بشه با پسرم پشت هم باشن. از یه طرف میگم رفتم سونو بگم جنسیت رو نگه بهم هیجان داره 😀😀😂