2777
2789

دوستان من دوجلسه هست پاکسازی پوست انجام دادم و باید فعلا ادامه بدم هفته ای یکبار بعد از یکماه میشه دوهفته یکبار بعدش میشه ماهی یکبار و دوماهی یکبار الی آخر     ....در آرایشگاه انجام میدم و محصولات فوراورلیوینگ برای پوستم استفاده میکنن برای پاکسازی و همچنین ضدآفتاب و صابون و ماسک ژل فوراورلیوینگ رو هم خریدم (آمریکاییه )  پاکسازی جلسه ای ۵۰۰ میدم  محصولات هم تقریبا ۴ تومان پول دادم . پوستم ضمخت شده بود الان یکم بهتر شده اما نه اینکه یکدفعه درخشان بشه !  اما دوستم با یک جلسه مزوتراپی  نتیجه عالی  گرفته و با اینکه پوستش افتضاح بود خیلی درخشان شده  اونم ۵۰۰ داده و خیلی جلسات کمتری باید بره    خواستم ببینم واقعا مزوتراپی خیلی بیشتر از کار من نتیجه مثبت داره ؟؟؟؟ چون واقعا هزینه کمتری هم میده ! واقعا عوارض نداره بعدا ؟  

God , I love you❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلسه ای ۵۰۰ میده برای مزوتراپی و واقعا نتیجه ای که گرفته قابل مقایسه با من نیس ! خیلی درخشان شده     اما از اونجاییکه باید ب چیزهایی یهویی اینجوری شک کرد میگم نکنه بعدا بدتر بشه پوستم اگر مزو کنم

God , I love you❤️

به آرایشگاه اعتماد نمیکنم برای هیچی

زمخت* درست است البته

از اسم کاربریت بعید بود

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊