2777
2789
عنوان

مادر من💔

286 بازدید | 35 پست

سلام دوستان صبح تون بخیر مدتی هست تایپک ها و نظرسنجی های نی نی سایت رو میخونم خواستم ازتون کمک بگیرم من مادرم و پدرم خیلی دوستم داشتن البته این مربوط ب زمانی هست ک خواهرم ک بعد از منه بدنیا نیومده بود من ۸ سالم بود ک خواهرم بدنیا اومد الان ۱۹ سالمه مادرم دیگ اصلا محبت و توجهی بهم نمیکرد و تمام زندگیش خواهرم شده همیشه ب اون توجه میکنه و کسی جرئت نداره چیزی بهش بگه خواهرمم ۴ سالش بود داداشم بدنیا اومد الان داداشم ۷ سالشه حتی اونم براش مهم نیس فقط خواهر دومم من همیشه کمکش بودم از بچگی خداشاهده هم برای برادرم و خواهرم مادر دومشون بودم مدتیه قلبم بشدت درد میکنه و شذیدا تپش دارم امشب دیشب جلوی مادرم از درد و ضعف جون میدادم ک اصلاااا مهم نبود براس بهش گفتم مامان امروز با من میای دکتر گف من ماه رمضون پام و از خونه بیرون نمیذارم هرچی بخوام میگ ن دیروزم گف مریصی برو دکتر اصلا براس مهم نی خدا یا دیر میخوابم همشششش غر دیر خوابیدنم میزنه چکار کنم🥲🚶🏼‍♀️

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با بابات برو دکتر

پدرمم تحت امر مادرم غر غر میکنه کاری انجام میده میترسم خودم برم بیرون حالم بد شه

براشون نامه بنویس،هیچ کس بچه اول نمیشه شاید تو این کوچولو ها افتادی میگن بزرگه خانومه،اما نباید اینجور ریلکس باشن طفلک فکر میکنی فقط تو این روزهارو داشتی همیشه زن جنس دومه تو این فرهنگ هیچ وقت به حساب نمیاد حالا هر کی به جوری

من وقتايی که نوجوون بودم خب و خب پیش میومد درک نمی‌شدم میرفتم کتابخونه کتاب فرزند پروری می‌آوردم خونه میزاشتم جلو چشم خانواده که مثلا بخونن شاید فرجی شد تو رفتارشون 😄 چ کارایی میکردم 

براشون نامه بنویس،هیچ کس بچه اول نمیشه شاید تو این کوچولو ها افتادی میگن بزرگه خانومه،اما نباید اینج ...

نمیدونم چی بگم بخدا اره من همیشه بچه درسخون بودم امسال فرهنگیان قبول شدم حتی مادرم تبریکم نگف😂💔

من وقتايی که نوجوون بودم خب و خب پیش میومد درک نمی‌شدم میرفتم کتابخونه کتاب فرزند پروری می‌آو ...

بی تاثیره عزیزم اما ما تلاش میکنیم تا برای فرزندانمون کم نذاریم

حالا غرغر هم کنه مهم اینه که انجام بده.  به بابات بگو که حالت خوب نیست.  ببرتت دکتر

چشم

بی تاثیره عزیزم اما ما تلاش میکنیم تا برای فرزندانمون کم نذاریم

ولی بازم خودت سعی کن با مادر وقتای دونفره بسازی..تو سعی کن نزدیک بشی. مثلا امروز بگو بیا باهم کیک بپزیم ازش راهنمایی بگیر حتی اگه خودت بلدی از اون بپرس