2777
2789
عنوان

حرف اخر

2012 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها میخواستم بهتون بگم این موسسه به معنای کامل یه کلاهبردار اصلا سمتش نرید

من پشت کنکوریم DVDهایی که گرفته بودم قدیمی بودن و خودشون گفتن اینDVDهارو پس بفرستم نمونه آپدیت جدید رو با ۵۰درصد تخفیف بهم میدن مهر۱۴۰۱گرفتیم یه بخش از ریاضی رو تا دی ماه نزاشته بودن بعدش دقیقا فیلمای قبلی رو گذاشتن و تو سایت نوشتن به خاطر کنکور دی اینا رو گذاشتیم تا فیلمای اصلی آماده بشه اما الان که رفتم همون فیلمها بودن فقط این نوشته برداشته شده بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم وقتتت با فیلمای اشغال این موسسه تلف نکن همون بهتر ک بت ندادن برو کلاسای بهتر ثبت نام کن این موسسه نه ذات ادم داره نه سواد درست حسابی حیف وقتی که پای فیلماش حروم کردم

خیر پشت کنکور تجربیم

انشاالله که موفق باشید

به خودتون اطمینان داشته باشید که میتونید

منم از حرف آخر شیمی و ریاضی گرفتم اما یه قسمت از ریاضی نیومده

اما خب خیلی های که قبول شدن گفتن دنبال کلاس و اینا نباشید و خودخوان باشید به نظرم واقعا جواب میده 

انشاالله که موفق باشید به خودتون اطمینان داشته باشید که میتونید منم از حرف آخر شیمی و ریاضی گرفتم ...

سلامت باشی عزیزم همچنین

درسته باید خودخوان بود ولی در کنارش برای درصد بالا زدن داشتن کلاس خوب خیلی خیلی کمک کنندس. البته بازم میگم کلاس (خوب). کلاس بد دقیقا برعکسه و فقط وقتتو هدر میده. شیمی حرف اخر فقط مسائلش خوبه اونو کار کن (هرچند همونم نظر منو بخوای میگم نبین) ولی ریاضیش واقعا وقت تلف کردنه حتما یا خودت بخون یا یه کلاس دیگه بگیر. موسسه ای که بهت معرفی کردم کلاسای خیلی خوبی داره واقعا راضی بودم ازش.مخصوصا برای ریاضی و شیمی و فیزیک