نوزاد ۵۰روزه از چن روز قبل که اصلا شیر خشک بهش نمیدادم یهو صورتش دون دون قرمز زد بردمش دکتر گفت به غذایی که میخوری حساسیت داره منم رژیم گرفتم و بهش شیر دادم بچم سیر نمیشده همش گریه میکرد رفتم آپتامیل گرفتم بهش میدادم بالا میاورد و اسهال میشد،بردمش دکتر بخاطر خلط و خس خس سینش که گفت رفلاکس داره شیر خشک ببلاک بهش داد،اونم بهش دادم یبوست گرفت و دوباره صورتش و دور گردنش دون دون قرمز شده،شیر خشک اچ آ خوبه؟بنظرتون؟
عوضش کنم شیرشو؟یه شیری میخوام حساسیت نداشته باشه دیگه سردرگم شدم بخاطر این حساسیتش،شیر خشک سیمیلاک گلد خارجی هم واسش گرفتم ولی بهش ندادم موندم اونو بدم یا شیر خشک اچ آ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفلاکس داشت صورتشم دون دونشد اما من کاری نکردم همه چیز خوردم فقط کم کم تا عادت کنه شیر خشکم روزی یه بار دادم بالا میاورد بغل میکردم میجرخوندم هضم کنه الان روزی دوبار میدم صبح ها و شب قبل خواب چون دیگه شیر ندارم این موقع ها صورتش همه بچه ها میزنن نگران نباش از گرما هم میتونه باشه
اها خب پس شیرشو عوض کنم؟گیگوز هم دارم میتونم اونو بدم از فردا چون امشب ببلاک دادم با اینکه میدونم یب ...
چرا انقد عوض میکنی خودت میتونی غذا درهم بخوری تحقیق کن به شیر خوب بگیر به همون عادتش بده وقتی یبوست داره شکمشو ماساژ بده با روغن بعد رو دستت جوری که شکمش روی دستت باشه یعنی بچه پشت بهت باشه بغل بگیر راه برو کار میکنه