2777
2789
عنوان

آب

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 18 پست
شنیدم احمدی نژاد که به سفرهای استانی میرفته کشاورزان گفتن به ما اجازه ی زدن چاه عمیق را نمیدن . اونم گفته بیخود نمیدن من اجازشو میدم و داده ، که دل کشاورزا را بدست بیاره ... آدم میمونه چی بگه مال باباش بوده خوب بخشیده دیگه
به رغم تمام فاصله ها بیـــــا/برایت شکوفه ی سیبی کنار گذاشته ام...

خرید آب معدنی واتا

خرید آب معدنی واتا تخفیفان مارکت مجموعه‌ای از بهترین آب‌ معدنی و آشامیدنی را گرداوری کرده است.

مشخصات، جزییات و قیمت آب‌های معدنی در سایت تخفیفان مارکت  وجود دارد

آب معدنی رویال 1 لیتری واتا به عنوان محصول جدید به تولیدات شرکت واتا اضافه گردیده و با بسته بندی متفاوت  سبب علاقه مندی رستورانها و مراکز خاص به تهیه محصولی متفاوت با آنچه که تا کنون مصرف میکردن شده است

تامین کننده آب معدنی طبیعی واتا ، چشمه گرگر در ارتفاع 2700 متری ودر فاصله 7 کیلومتری محل کارخانه واقع شده است .

کارخانه آب معدنی واتا در زمینی به مساحت 3 هکتار و با زیر بنای 13000 متر مربع در استان اردبیل در فاصله 10 کیلومتری جاده سرعین به پیست اسکی آلوارس احداث شده است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرانیمون توی زندگی کمه این هم بهش اضافه شد خسته شدیم از خشونت از گرونی از عدم ازادی حالا باید نگر ...

اخ این پیام مال 94 کی فکرشو میکرد امسال 1402گرونی فاجعه بشه 

اون سال اصلا گرونی گشم گیری نبوده ولی... 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40