2777
2789
عنوان

به نظرتون برم یا نرم ؟

589 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها من قبلا هم بهتون گفتم من ۱ و نیم ساله با نفرم قصدمونم ازدواج خانوادش کلا در جریانن و باهام در ارتباطن و باهام خوبن کلا

جواب نمیداد گفتم مزاحمت نمیشم تهشم گفت فردا کار دارم شاید نیام بعد ۲۰ روز میخاسیم همو ببینیم گفتم یاد بگیر منت نیومدنتو سر کسی نذاری میای بیا نمیای نیا جوری میرم رنگمم نبینی دید پیام نمیدم نوشت فردا فلان ساعت خواستی بیا 

به نظرتون برم یا نرم ؟ 

پر رو میشه نرو اگرم پر رو نیس مهربونه برو

خیلی ناراحت شدم واقعا چند مدت بود بهم میگفت گیر میدی بهم خیلی گفتم باشه چشم رعایت میکنم حالا آزادش گذاشتم از هفت دولت آزاده اما دلم شکست ازش وقتی گفت نمیام اونم بعد ۲۰ روز حالا هم فردا برم رفتم نرم هم موند یکشنبه هفته ی بعد ببینمش چیکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم تو تایپکت ببینم چی بود که گفتید بیا....ولی بنظرم نری بهتری یکم زمخت و سرسنگین باش تو دل برو تر ...

قریونت برم مرسی که اومدی 

خیلی سخته که بخوام تصمیم بگیرم برم یا نه چون اگه برم که هیچ نرم موند یکشنبه هفته ی بعد ببینمش 

اگه جای خاصی و ساعت خاصی قرار گذاشتی ده دقیقه یک ربع دیرتر برو 

اگرم میاد دنبالت نزدیک اومدنش بگو کار پیش اومده نیم ساعت دیرتر بیا

اگر دیدیش گفت چرا این کارو کردی بگو یاد بگیر منتظرم باش با اون مدل حرف زدنت همین که اومدم کلاهتو بنداز آسمون

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪
نرو ببین عکس العملش چیه

جوابش رو میدونم میخاد بگه تو سرت جای دیگه گرمه که باهام نیومدی بیرون دروغ میگفتی دلم واست تنگ شده و فلان 

چون کل این تعطیلات رو باغ خودشون بودن با خانوادش الان ۲۰ روزه ندیدمش چند روز هی میگفت دلم برات تنگ شده منم میگفتم منم همینطور 

الان میخاد بگه تو دروغ میگفتی دلت تنگ شده و فلان 

جوابش رو میدونم میخاد بگه تو سرت جای دیگه گرمه که باهام نیومدی بیرون دروغ میگفتی دلم واست تنگ شده و ...

خب دلیل نرفتنت بگو !قبلش پیام بده بگو نمیام چون حس کردم نمیخوای من ببینی مجبور شدی قرار بزاری

بنظر من بت هیچ عنوان نرو.  این چت جور حرف زدنه

خودمم حقیقتا خیلی ناراحت شدم 

آدم بعد ۲۰ روز بخواد بیاد دیدن عشقش اونم اینجوری ؟ 

پریشب بهم گفت فردا میای پیشم یا پس فردا گفتم پس فردا یعنی همون فردا 

حالا که دیده همه چی اوکیه برگشته میگه شاید نتونم بیام معلوم نمیشه برای من و اینا 

منم گفتم کسی که ۲۰ روز فرصت نکنه سرش جای دیگه گرمه 

گفت من بی ناموسم اگه اینطور باشم فلان ساعت خواستی بیا 

اگه جای خاصی و ساعت خاصی قرار گذاشتی ده دقیقه یک ربع دیرتر برو  اگرم میاد دنبالت نزدیک اومدنش ...

میاد دنبالم هر سری 

بخدا آجی یه جوری گفت حس کردن بعد ۲۰ روز اشتیاقی واسه ی دیدنم نداره 

خیلی مرددم واسه رفتنم 

خب دلیل نرفتنت بگو !قبلش پیام بده بگو نمیام چون حس کردم نمیخوای من ببینی مجبور شدی قرار بزاری

قبول نمیکنه میخاد بگه بهونست من‌ که‌ گفتم بیا خودت نیومدی 

بعد سری بعد که قرار بذاریم میخاد نیاد چون خوبی هم کنی عوضشو در میاد بدی هم کنی عوضشو در میاد 

یعنی من مثلا تو چت بگه عشقم بگم عزیزم سری بعدش میخاد بگه عزیز 

به نظرم برو وقتی دور میشی بخاطر دلتنگی از این چیزا پیش میاد ببینید همو یادتون میره 

اگررر دیدی اوضاع روبراهه بهش بگو ناراحت شدی و دیگه اینجوری بهت نگه خواستی بیا اگه دیدی داره ادامه میده که تو فلان طور گفتی و اینا بگو بیخیال الانو خراب نکنیم 

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪
میاد دنبالم هر سری  بخدا آجی یه جوری گفت حس کردن بعد ۲۰ روز اشتیاقی واسه ی دیدنم نداره  ...

این فکرو نکن چون دلتنگشی و ازش ناراحتی هر مدل حرف زدنشو به منظور میگیری حالا آخرین جملش یه جور منت کشی همراه غرور توش بود برو ببین حضوری چطوره

بخاطر چت رابطه‌تونو خراب نکن