الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلش ی سر برو ی روز اتحادیه اونجا وایسا ، ببین روزی چن تا میان از میکرو کار جماعت شکایت ک ب جا میکرو تتو کرده برام یا بد کرده جاش میمونه یا پول گرفته اما هیچی ب هیچی و ... ، خوب هم توشون هس هااا اما کم ، شایسته ک کی ب پستت بخوره
سلام دوستان من برای این پرسیدم که خودم میکرو کارم و دوسداشتم برای خودم ینفر که کازشو شما تایید میکنید معرفی کنید کارشو ببینم اگ خوبه برم. کارهای خودم که با ظرافت تمام هست و اصلا پخشی نداره چون فشار دسته که باعث پخشی میشه
اولین بار که فیبروز اومد همون حالت تار به تار چون با مواد شرکت فی بود اونو به فیبروز شناختند که با مواد شرکت فی انجام میشد در واقع میکروبلیدینگ هم همون فیبروز هست فرقی نداره میکروبلیدینگ ی حالت کلی هست ولی فیبروز جزئ در میکروبلیدینگ انواع مختلف پترن هست ولی فیبروز حالت تارها فرق میکنه
آخه خیلی وقت دلم میخواست انجامبدم هرکی یه چیزی میگه دل سرد میشم
عزیزم اگر پوستت چرب هست انجام نده اگر طبیعی میخوای خطوطی که برات میندازه باید با فاصله باشه بیشتر زمانی طبیعی و نچرال درمیاد که لابلای موهای ابرو و برای رفع نواقص ابرو باشه نه اینکه روی پوست بدون مو کار بشه