2777
2789
عنوان

دارم وابسته کسی میشم ک نه مال منه

566 بازدید | 38 پست

از رفتاراش طرز صحبت کردنش دلم میخواد یه دفتر بیارم همه رو بنویسم دلم نمیخواد فراموش کنم یه تیکه از حرفاشو

میدونم اونم دلش بامنه ولی یه دنیا فاصله داریم ک هیچوقت زنش نمیشم رابطه نداریم اصلا اصلا ولی میبینمش هرروز 😔😔دست خودم نیست وقتی میبینمش تو صورتش نگاه نمی‌کنم دست خودم نیست دلم میخواد یبارم شده بگم یه روز بزار گناه کنم صورت ماه شو ببینم ولی میترسم ازاینکه یه لحظه چشم تو چشم بشیم ای خدا آنقدر ماهه آنقدر آقاست 

خداچرا کسی که قسمت مون نیست رو جلو راهمون قرار میدی چرا مهرش رو ب دلمون میزاری اون بسیار آدم باشخصیت پرو یه آدم به تمام معناست من آرزومه کنارش راه برم اون وقته ک منت ب زمین میزارم راه میرم   بهش فکر کردن یه معجزه اس اینکه چرا چطور ذهنم آشفته میشه از دیدنش خدا میدونم هرجوری نمیشه بهش برسم تاحالا ب اونجاش فکر نکردم ولی دوسش دارم خیلی زیاد اینو از صدای قلبم می‌شنوم 

بنظرتون عاشق شدم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زيادى بزرگش كردى براخودت

متأهل كه نيس؟

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
تا میتونی ازش فاصله بگیر و خودتو مشغول کارای دیگه کن  وقتی نمیشه نمیشه دیگه، خودتو مریض میک ...

بهش فکر میکنم خودمو نمیتونم درکنارش تصور کنم چون هیچ جوره نمیشه ولی فکر کردن بهش برام خوشاینده

احساس به یه فرد متاهل ابدا عشق نیست هوسه ازش، فرار کن که عاقبت بدی داره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹