2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 36 پست
خوبه دیگه. ولی واقعا بد سلیقست

اینا تبریزین خانوادگی عاشق طلاهای بزرگن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه مبارکت عزیزم ، اگه بزنی تو ذوقش دیگه برات نمیخره

ن اتفاقا خیلیم تعریف کردم منتها ی ماه پیش ۵۷گرم طلاهامو فروختم واسه پیش دیگه هیچی نموند واسم  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اها . واسە چێزای دیگم بدسلیقست؟

حوصله ب خرج بده خوبه منتها تمام خریدا باخودم توچندتا مناسبتا خرید میکنه ک اونم بدنیس

مگه پول پیش چقدر دادین 

اول ک دنبال خونه بودیم هی گشتم خیلی قیمتابالابود همش بالای ۱۵۰بود منم فروختم اما اتفاقی تودیوار ی جارو پیداکردم۵۰ماهی۷منم پولو گذاشتم بانک ماهی ۳۲۰۰میگیرم

اول ک دنبال خونه بودیم هی گشتم خیلی قیمتابالابود همش بالای ۱۵۰بود منم فروختم اما اتفاقی تودیوار ی جا ...

یعنی واقعا کسی هست ماهی هفت تومن کرایه بدن 😵‍💫😵‍💫😵‍💫چقدر زیاد مگه این حقوق لامصب چقدره که آدم هفت تومن کرایه بده

ب نظرم دوباره با باقی پول طلا بخر سال دیگه بخوای ب پیش اضافه کنی پولت ارزش نداره

یعنی واقعا کسی هست ماهی هفت تومن کرایه بدن 😵‍💫😵‍💫😵‍💫چقدر زیاد مگه این حقوق لامصب چقدره که آدم ...

اتفاقا الان ۹۰درصد صابخونه ها کرایه میخوان منوشوهرم دوتایی حقوقمون ۱۵تومن اونم کرایه ک قسط و ایناتمام

نمیتونم طلابخرم ۳تومنم غنیمت ک از جیب کرایه کمتر بدم ۳۲۰۰ازبانک میگیرم براسود پول

چی بگم والا ، من خودم روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنم، بهتر از این زندگیه.... 

مستاجرین؟؟؟؟

مستاجر نیستیم ولی خب مشکلات مالی ب همه فشار آورده ...زندگی شده همش حسرت... کوچک‌ترین چیزا برامون شده ...

همه توفشارن چ مستاجر چ خونه دار هرکس ب اندازه ی خودش مشکلاتش بزرگتره

از صبح تا شب باید حساب کتاب کنم که تا آخر ماه بکشونیم خودمونو ،، بیچاره مردا چی بگن که فکرشون از ما ...

حالا من خودم فکرم ازهمه درگیرتر چون کل حقوقا و حساب کتابا دست منه عزامیگیرم واسه اخرماه