2777
2789
عنوان

شما بگید کدوم بهتره؟😁

88 بازدید | 19 پست

خانما من ۱۸ سالمه سال دیگه کنکور دارم... خدایی بگید اونایی ک درس خوندن و نتونستن به جایی ک میخواستن برسن و اونایی ک درس خوندن و به جایی ک میخواستن رسیدن ولی حس میکنن بازم اشتباه کردن من بین شغل خانوادگی و خوندن برای کنکور گیر کردم... همه میگن استعداد قبولی تو کنکور رو دارم ولی خودم به ولله کشش ندارم کتاب میبینم گریم میگیره قبلا نفر اول مدرسه بودم الان حسی به درس ندارم بنظرتون وارد شغل آزاد بشم (شغل خانوادگی مون) بهتره یا بخونم و برم وکالت و چند وقت هم پشت آزمون وکالت بمونم بعد هم سعی کنم مشتری جذب کنم و.... کدوم راحت تره کدووووووووم منو زود به موفقیت و پول میرسونه کدوم رو شما انتخاب میکردین ( برای اونایی ک تاپیک قدیمیم رو نخوندن باید بگم پدرم شغلش معامله ملک هست و ۳۰ ساله تو این کاره و تو شهرمون مشهوره) تروخدا کمکم کنید تحت فشارم تک تک تونو دعا میکنم ❤️اگر تکراری بود ببخشید هنوز به جوابی ک میخواستم نرسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پدرم شغلش ازاده بساز بفروشه و پاساژ داره اونم معروفه توی شهر

میگن یکی دوسال دیگه تو هم وارد بازار کار شو ولی شک دارم😁

به نظر خودم شغل ازاد بهتره😂

یکی از اشناها میگه واسه وکالت باید سختی کشید...

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

ببین اگر میبینی میتونی از پس کار پدرت بر بیای  برو اون کار  بهتر هرحال تو یه آدم داری که بغلت که با تجربه اس و چندین سال کار کرد و زودتر ترو به موفقیت می رسونه

اما مثلا آدمی عین من  که واقعا نه کسی درست حسابی که بیشترافراد خانوادمون شغل آزاد هستن یا تجربی خوندندو  کلاه کدومشون برای شاغلین یه چیزی میگن و کسیو ندارم  مجبورم برای موفقیت هم که شده  یا وکالت بخونم یا روانشناسی تا بتونم برم زودتر سرکار مستقل بشم

پس شما میگید شغل پدرم با توجه به اینایی ک گفتم بهتره؟

ازه اما در کنار کار پدرت   یه  هنر یه چیز دیگه ام مثلا یاد بگیر مثل خانوم کاری شینوین خیاطی اینا    اما واقعا بازم تمام فکراتو کن ببین علاقه داری به کار پدرت با شرایط کار با مکان با میتونی بر بیای