سلام بچه بایک اوپای کره ای اشنا شدم تو تلگرام بعد از مدت ها خط دیگمو روشن کردم روش تلگرام نصب کردم یهو برام پیام های این پسره اومد بعد تو کانال چینی ها اد شده بودم نمدونم چرا اینم اونجا بود بعد فهمیدم چ جوری اومده پی وی یک هفتس داریم حرف میزنیم میگه بهم مخام اردیبهشت بیام کشورت میگه زبان کره ای تا اون موقع یکم یاد بگیر منم بهش گفتم تو ک انگلیسی بلدی گفت من از ترجمه کمک میگیرم بلدنیستم گفت کره ای اسونه الفبا شو یاد بگیر بقیه حله قرار شد با رفیقش اردیبهشت بیان پیشمون ولی من تواین مدت چ جور یاد بگیرم سه روزه با دوستم داریم کلنجار میریم خل شدیم بعدا پیش خودم گفتم کات کنم اینا دوروز جوابشو ندادم گفتم حتما ول میکنه میره ولی دیدم نه همش پی ام مده دیگه گفتم سختمه نمتونم یاد بگیرم اینا گفت الفبا هم یاد بگیری بقیه دستت میاد لطفا الان خدای مخم نمیکشه موندم وسط دو راهی بعد ازاونورم گیجم من یک هفتس میشناسه میخواد بیاد خدایی یک حال عجیبی دارم 😂 چکارکنم واقعا ؟؟؟
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی میشدم، نه کسیو اذیت میکردم، نه عین روحهای مسخره بیمصرف میشدم، برای خودم سوار وسیلههای شهر بازی بسته میشدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو میکردم، از قفسههای کتابخونههای بسته رد میشدم، بلند بلند آهنگ میخوندم و میرقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل میکردم، به کی برمیخورد آخه♡