2821
2789
عنوان

یکی از اشناهامون

787 بازدید | 45 پست

بچه ها درمورد یکی از آشناهامون میخاستم حرف بزنم، یه خانومه که ۵۰ سالشه و ازدواج نکرده چون پیش برادرش و زن برادرش زندگی میکنه به همراه مادر پیرش. طفلی خیلی گناه داره شده کلفت این زن داداشه. این طفلک وقتی نوجوون بوده باباشون میمیره و فقط همین یه داداش بزرگترو داره ک میاد با مادرش با اینا زندگی میکنن.

زن داداشش هیچوقت نزاشت ازدواج کنه، کلفت مفت بود براش، بچه هاشو بزرگ کرد و تموم کاراشو میکرد. دریغ از یکبار که این بنده خدارو ببره بازار یا چیزی براش بخره، بیشتر بقیه براش چیزمیز میخرن به عنوان کادو. یادمه چندسال پیش جشن عقد دختره همین برادرش بود همه فامیل اونجا جمع بودیم، طفلی رو دیدم خیلی کز بود گفت یه کِرِم نداشتم بزنم به صورتم. انقدر دلم سوخت چند روز بعد براش یه کیف لوازم آرایش با یه سری لوازم آرایش که به کارش بیاد خریدم. این زنداداشه که مطلقا یه مداد ابروهم براش نخریده و نمیخره. گاهی چیزیم که بقیه بهش میدن این ازش میگیره واسه دختر خودش برمیداره. چقدم خانم خوبیه مهربون و قشنگم هست با اینکه سنشم دیگه رفته بالا. مادرشم دیگه خیلی پیره ولی هنوز زندس. کاش میشد ازدواج کنه. . .

سهمش از زندگی چی بود بیچاره.. همش کلفتی و کارو کارو کار. تازه ده هزارم پول بهت ندن.!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یزمورد اینجوری ما داریم اگ میتونید یکی پیدا کنید عقدش کنه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑
خاستگار چندتا براش اومده ولی سریع رد کرده زن داداشه

نذارید بفهمه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑

من خودم با کار بیرون مخالفم ولی این خانم چون شرایط خوبی نداشته به جای کار مفتی برای بقیه باید میرفت بیرون کار میکرد تا از زیر سایه برادرش میومد بیرون

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز